Hoe Instagram-foto’s en profielfoto’s op volledige grootte te bekijken

Wist je dat de foto’s die op het Instagram-profiel zijn geüpload, niet in het oorspronkelijke formaat worden weergegeven? Ja, de pixels van de foto’s zijn verkleind! Dat gezegd hebbende, is er een manier om Instagram-foto’s op volledige grootte te bekijken die we in dit artikel hebben beschreven. Afgezien daarvan, als je iemands Instagram-profielfoto op volledige grootte wilt bekijken, dan hebben we je ook gedekt. U kunt dat online bereiken vanaf uw pc, Mac, Android, iOS-browser of met behulp van apps.

De afmetingen van de afbeeldingen die u in uw nieuwsfeed of op uw profiel of dat van iemand anders ziet, worden verkleind. Dus hier zijn we met een methode die je zal helpen om iemands Instagram-foto’s op volledige grootte te bekijken die anders zijn verkleind.

U kunt de onderstaande links gebruiken om eenvoudig naar de gewenste secties in het artikel te navigeren.

Mis het niet: Hoe iemands Instagram-verhalen en live te bewaren

Bekijk Instagram-postfoto’s op volledige grootte (stapsgewijze video)

Bekijk onze instructievideo om de geüploade foto’s in origineel formaat op Instagram te bekijken (en te downloaden):

Of volg de onderstaande stappen:

1. Bezoek de Instagram-website vanuit elke browser. Log in met uw inloggegevens als dit nog niet is gedaan.

2. Ga nu naar de foto van wie je de volledige grootte wilt zien. Klik op de gewenste foto.

Opmerking: U kunt niet op een foto uit de nieuwsfeed klikken. Zorg er dus voor dat je op de profielpagina staat.

Bekijk instagram foto's in originele grootte

3. Nadat je op de foto hebt geklikt, moet je toevoegen media/?size=l in de url.

Als de originele URL bijvoorbeeld is:

“https://www.instagram.com/p/Bsa4CNwghx0/”

dan wordt het –

“https://www.instagram.com/p/Bsa4CNwghx0/media/?size=l”

Instagram-foto's op volledige grootte bekijken

4. Na het wijzigen van de URL-hit Binnenkomen.

Wauw! U wordt doorgestuurd naar de volledige versie van de afbeelding. Afgezien hiervan kunt u ook de middelgrote en miniatuurversie van de foto bekijken.

Gebruik en respectievelijk aan het einde van de URL om de medium- of miniatuurversie te bekijken. Hier m staat voor Medium en t staat natuurlijk voor de thumbnail.

Als u wilt, kunt u de afbeelding ook opslaan door met de rechtermuisknop te klikken en te selecteren Sla afbeelding op als…

Dit ging allemaal over het bekijken van iemands foto’s op volledige grootte op Instagram. Omdat je met de bovenstaande methode alleen foto’s kunt zien die zijn geüpload als berichten in originele grootte, gaan we nu naar profielfoto’s.

Bekijk Instagram-profielfoto op volledige grootte

Je kunt iemands profielfoto niet op volledige grootte bekijken op Instagram. U kunt alleen de bijgesneden ronde versie zien. Dit gaat echter voor u veranderen nadat u de onderstaande methoden hebt doorlopen. Niet alleen bekijken maar desgewenst kunt u ook de groot formaat profielfoto downloaden.

Hier zijn verschillende methoden, afhankelijk van het apparaat dat u wilt gebruiken.

PC/Mac of smartphone-browser

Als je geen extra app op je telefoon wilt installeren of een computer wilt gebruiken, ga dan voor deze methode.

1. Open de Instagram-website in de webbrowser van uw apparaat. We zullen de Chrome-browser gebruiken voor deze handleiding.

Er is geen vereiste om in te loggen op Instagram om iemands profielfoto te bekijken. Maar dat kan als je wilt. Bovendien, als u de gebruikersnaam van de persoon al weet, kunt u de 2e stap overslaan en doorgaan met de 3e.

2. Navigeer naar het gewenste Instagram-profiel door hun bericht op uw nieuwsfeed te gebruiken of door op hun naam te zoeken. Haal/kopieer hun . uit hun profiel gebruikersnaam.

3. Zodra je de gebruikersnaam van de gewenste Instagram-gebruiker hebt, ga je naar de Instagram profielfoto downloader op Thumbtube.com.

Instagram Profile Picture Downloader online tool

4. Typ of plak op de website van de tool de persoon wiens profielfoto je wilt bekijken/opslaan die je hierboven in stap 2 hebt gekregen in het ” tekstvak en klik op Indienen.

5. De tool haalt de profielfoto in hoge resolutie op van de gebruikersnaam en toont deze binnen een paar seconden aan u. Daarna heb je opties om Visie en Downloaden de Instagram-profielfoto op ware grootte.

Instagram Profiel Foto Downloader Tool

Op dezelfde manier kunt u gebruikersnamen van andere gewenste profielen invoeren om hun originele grote profielfoto te bekijken. De tool werkt perfect voor alle accounts – inclusief privé, of je ze nu volgt of niet.

Mis het niet: Hoe IGTV-video’s van Instagram te downloaden

Android

1. Verkrijg de Instagram-gebruikersnaam van de gewenste persoon en download Instant DP (Full HD) beschikbaar in de Google Play Store.

2. Bij het openen van de app zie je een invoerveld om de Instagram-gebruikersnaam in te voeren. Voer de gebruikersnaam in en tik op de zoekpictogram.

Bekijk Instagram-profielfoto op volledige grootte android

3. Het duurt een paar seconden om de gebruikers op te halen die overeenkomen met die gebruikersnaam. Wacht erop en selecteer de gewenste persoon wanneer de gerelateerde gebruikers worden weergegeven.

4. Om de profielfoto op volledige grootte te bekijken, tikt u op de miniatuur van de profielfoto. Om het op te slaan, kunt u de download icoon rechtsonder. Als u dit doet, wordt de profielfoto in de galerij in zijn eigen album gedownload.

Download Instagram-profielfoto op volledige grootte voor Android

Deze app toont u ook uw zoekgeschiedenis die u desgewenst kunt verwijderen.

niet missen: Hoe Instagram-gebruikers-ID van gebruikersnaam te vinden

iPhone/iPad

De procedure is hetzelfde als de hierboven genoemde Android-app en vereist geen login.

iPhone/iPad-gebruikers kunnen de Qeek for Instagram-app downloaden om de profielfoto op volledige grootte te bekijken. Nadat de app is geïnstalleerd, opent u deze en typt u de gebruikersnaam van de gewenste Instagram-gebruiker wiens profielfoto u wilt zien en downloaden. Er verschijnt een vervolgkeuzelijst, selecteer de gewenste persoon.

Tik daarna gewoon op de opgehaalde profielfoto of tik op Volledig scherm.

Bekijk Instagram-profielfoto in volledige grootte op iPhone of iPad

Hierdoor krijg je de profielfoto in hoge resolutie te zien. Daarna kunt u zelfs tot 800% inzoomen op de profielfoto. De app heeft geen ingebouwde downloadoptie, maar je kunt de profielfoto altijd op volledige grootte openen en de schermafbeelding maken.

Het is ook mogelijk om het profiel van de Instagram-gebruiker rechtstreeks vanuit de app te bezoeken.

Ben je dol op het gebruik van Instagram, dan zul je ook dol zijn op deze artikelen.

Afronden

Dit waren verschillende manieren om Instagram-foto’s op volledige grootte te bekijken – het formaat waarin ze daadwerkelijk naar Instagram zijn geüpload. Of het nu gaat om normale berichten of profielfoto’s, u kunt deze benaderingen gebruiken om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien heb je de luxe om dit op elk apparaat te doen – Android, iPhone-pc of Mac.

Het lijkt erop dat Instagram de functionaliteit van hun web-app blijft uitbreiden. U kunt bijvoorbeeld IG-berichten plaatsen vanaf een computer, directe berichten verzenden en meer.

Deel het met je vrienden en help hen om ook foto’s op origineel formaat te bekijken. Als u problemen ondervindt, kunt u een bericht achterlaten in de opmerkingen hieronder.

0 Shares:
You May Also Like