Hoe Instagram-berichten te lezen zonder gezien te worden: alles wat u moet weten

Instagram-berichten lezen zonder gezien te worden? Of heb je al per ongeluk iemands IG-bericht bekeken en wil je nu je geziene actie verwijderen of ongedaan maken? Check onze post om te zien hoe je dit doet!

De gemakkelijkste manier is om een ​​spionage-app te gebruiken, bijvoorbeeld mSpy. Als je niet weet wat het is, lees dan onze recensie in dit bericht.

Als je niet klaar bent om een ​​spionage-app te gebruiken of gewoon geen toegang hebt tot de telefoon van de persoon in interesse, lees dan over een eenvoudige truc waarmee je het ‘Gezien’-pictogram van Instagram DM’s kunt verbergen of om te voorkomen dat een leesbevestiging wordt verzonden .

Deze methode werkt met: de nieuwste versie van de Instagram-app.

Hoe weet je of je Instagram Direct Message is gelezen?

Je kunt gemakkelijk zien of iemand je directe bericht op Instagram heeft gelezen. Als “Gezien” verschijnt onder het bericht dat u hebt verzonden, betekent dit dat de ontvanger het heeft gelezen, anders niet.

Verberg Instagram Direct Message Gezien

Als er meerdere gebruikers in het gesprek zijn, verschijnt er ook een oogsymbool met de Instagram gebruikersnaam wie uw bericht heeft bekeken.

Leesbevestigingen voor Instagram Direct Message

Instagram Direct Message ongedaan maken

Wat als u als ontvanger van een bericht niet wilt dat de Gezien verschijnt wanneer u het bericht leest? Er is geen directe instelling of optie om leesbevestigingen voor Instagram-berichten te verbergen en u moet de onderstaande oplossing volgen.

Volg de stappen:

    Zodra je een direct message ontvangt, ontvang je een Instagram push notificatie. Tik er niet op. Open de Instagram-app en tik op Instagram Direct-pictogram in de rechterbovenhoek.Instagram Direct-gesprekken worden geladen. Doen niet open het gesprek waarvan u de leesbevestiging wilt verbergen. Schakel wifi of mobiele data uit (verbreek de verbinding met internet volledig) Selecteer en open nu het gewenste gesprek om de berichten te lezen en tegelijkertijd de afzender met gezien ontvangst. U kunt de berichten bekijken. Daarna moet u: uitloggen van je Instagram-account. Niet inschakelen internet of wifi nog niet. Je moet uitloggen van je Instagram-account zonder internetverbindingOm uit te loggen, keert u terug naar het nieuwsfeed (Home)-scherm en tikt u op de profielpictogram rechtsonder in het scherm. Tik onder je profiel op de tandwielpictogram (3 stippen op Android) in de rechterbovenhoek en selecteer UitloggenSchakel nu de wifi in op je smartphone en log in op je account op de Instagram-app.

De afzender krijgt niet gezien ook al heb je het bericht gelezen.

Je kunt Instagram Direct blijven gebruiken met andere gebruikers en de gebruiker krijgt nog steeds geen melding dat je hun berichten hebt bekeken. Maar open het gesprek waarvoor u uw Gezien-actie wilt verbergen niet. Doet u dat, dan krijgt de afzender van de berichten de geziene ontvangstbevestiging.

Als ze meer berichten sturen, volg dan dezelfde stappen hierboven om hun bericht te lezen zonder hen hiervan op de hoogte te stellen.

Hier is een video waarin ik dezelfde hack uitleg:

Veelgestelde vragen

Kun je een bericht op Instagram ongedaan maken?

Je kunt een bericht op Instagram ongedaan maken met een simpele truc. Ga in je IG-app naar Instagram Direct om alle dialogen in het geheugen te laden. Zet het internet uit, lees het bericht, markeer het als ongelezen. Sluit de IG-app en zet internet aan. Het bericht wordt weergegeven als ongezien en ongelezen.

Laatste woorden

Nu weet je hoe je Instagram-direct messages kunt lezen zonder gezien te worden, of in ieder geval hoe je het daarna kunt ‘ontzien’. Als je hetzelfde wilt doen met IG-verhalen, lees dan onze post over hoe je Instagram-verhaal kunt verwijderen.

Als je andere Instagram-gegevens wilt bespioneren, moet je een Instagram-spionage-app gebruiken. Bekijk onze lijst om de vereisten te zien en hoe u met deze apps kunt werken.

Vond je ons artikel leuk? Laat ons weten wat je ervan vindt in de comments!

0 Shares:
You May Also Like