Hoe GeForce Experience-foutcode 0x0003 in Windows 10 op te lossen?

NVIDIA’s Ge Force Experience is een van de beste alles-in-één toolkits die stuurprogramma’s up-to-date houdt en games optimaliseert om te spelen en er op hun best uit te zien. Het bevat ook een aantal mooie functies, zodat je gemakkelijk video’s, games of livestream-games kunt opslaan en delen. Maar soms ziet u tijdens het starten van GeForce Experience foutcode 0x0003 of 0x0001. “GeForce” ervaring dat er iets fout is gegaan fout 0x0001″. Er zijn ook weinig gebruikers die melden dat na de Windows-update, terwijl de GeForce-ervaring is geopend, de melding wordt gegeven: “Er is iets misgegaan, probeer uw pc opnieuw op te starten en start vervolgens de GeForce-ervaring; Foutcode 0x0003.”

Geforce-ervaringsfout 0x0003 komt voornamelijk voor als gevolg van defecte NVIDIA-stuurprogramma’s. Nogmaals, het kan zijn dat NVIDIA-containerservices geen machtigingen hebben om te communiceren met het lokale account of de GeForce Experience-bug. Welnu, als u Nvidia Experience niet kunt openen op uw Windows 10-computer, controleer dan de NVIDIA Display Driver Services, werk uw NVIDIA-beeldschermstuurprogramma’s bij of maak een schone installatie en installeer de stuurprogramma’s opnieuw, die waarschijnlijk helpen het probleem op te lossen.

GeForce Experience-fout windows 10

Volg de onderstaande oplossingen om van deze GeForce-ervaringsfoutcode 0x0003 af te komen

    Er is iets fout gegaan. Probeer GeForce Experience opnieuw te starten. Er is iets misgegaan. Probeer uw pc opnieuw op te starten en start vervolgens GeForce Experience. FOUTCODE: 0x0001Er is iets misgegaan. Probeer uw pc opnieuw op te starten en start vervolgens GeForce Experience. FOUTCODE: 0x0003

NVIDIA Driver Services correct configureren

Druk op Windows-toets + R, typ services.msc en klik op OK om de Windows Services-console te openen. Scroll naar beneden en zoek de volgende services, controleer of deze allemaal actief zijn en zorg ervoor dat de opstarttypen overeenkomen met wat hieronder wordt beschreven:

NVIDIA Display Container LS: automatisch NVIDIA NetworkService Container: handmatig NVIDIA LocalSystem Container: automatisch NVIDIA GeForce Experience-service: automatisch (vertraagde start)NVIDIA GeForce Experience-backendservice: automatisch (vertraagde start)NVIDIA Telemetry Container-service: automatisch

Als een van de bovenstaande services niet actief is, dubbelklikt u erop om het vak Eigenschappen te openen en klikt u op start. Zelfs als een service al actief is, kunt u op stop klikken en opnieuw beginnen om de service opnieuw te starten.

Ga daarnaast naar het tabblad Aanmelden en vink aan dat service mag communiceren met bureaublad en klik op toepassen en vervolgens op OK. Doe hetzelfde met andere NVIDIA-services zodat NVIDIA-stuurprogrammaservices kunnen communiceren met het lokale account.

Start uw pc opnieuw op en controleer of het probleem is opgelost.

Installeer GeForce Experience opnieuw

Als u nog steeds een fout ervaart: “Er is iets misgegaan. Probeer GeForce Experience opnieuw te starten”, verwijder vervolgens de GeForce Experience van uw pc en installeer de nieuwste versie van de GeForce Experience opnieuw vanaf de officiële website.

Klik met de rechtermuisknop op het startmenu en selecteer Apps & functies. Scroll naar beneden en zoek NVIDIA GeForce Experience, selecteer het en klik op Verwijderen. Volg de instructies op het scherm om de GeForce Experience van uw apparaat te verwijderen.

Download nu de nieuwste versie van GeForce Experience van de officiële website hier. Klik met de rechtermuisknop op het installatiebestand van GeForce Experience, selecteer uitvoeren als beheerder, klik op Akkoord en installeren en volg de instructies op het scherm om de nieuwste versie van GeForce Experience op uw pc.

Als u klaar bent, start u uw pc opnieuw op. Ik hoop dat dit Nvidia GeForce Experience Error-gerelateerde problemen zal oplossen, waaronder de “Er is iets misgegaan. Probeer uw pc opnieuw op te starten en start vervolgens GeForce Experience. FOUTCODE: 0x0003 “fout.

NVIDIA Graphics-stuurprogramma bijwerken

Nog steeds hulp nodig? Waarschijnlijk veroorzaakt het NVIDIA Graphics-stuurprogramma het probleem. Laten we het NVIDIA grafische stuurprogramma bijwerken of opnieuw installeren met de nieuwste versie.

Klik met de rechtermuisknop op het startmenu, selecteer apparaatbeheer, Geef beeldschermstuurprogramma uit, klik met de rechtermuisknop op het geïnstalleerde NVIDIA-grafisch stuurprogramma selecteer de optie stuurprogramma bijwerken, klik op automatisch zoeken naar stuurprogramma’s en volg de instructies op het scherm om de nieuwste stuurprogrammaversie van de Microsoft-server te downloaden en te installeren .Als u klaar bent, start u uw pc opnieuw op en controleert u of het probleem is opgelost.

NVIDIA grafische driver opnieuw installeren

U kunt ook het NVIDIA grafische stuurprogramma verwijderen, het nieuwste NVIDIA-stuurprogramma downloaden van de officiële site en het volgens de onderstaande stappen installeren.

Open opnieuw Apparaatbeheer, klik met de rechtermuisknop op NVIDIA grafische driver, selecteer het apparaat verwijderen, vink het stuurprogramma voor dit apparaat verwijderen aan en klik op Verwijderen en start vervolgens uw pc opnieuw op.

Bezoek nu de officiële NVIDIA-site hier om de nieuwste stuurprogrammaversie voor uw apparaat te downloaden. Voer setup.exe uit als beheerder en volg de instructies op het scherm om de nieuwste NVIDIA grafische stuurprogrammaversie op uw apparaat te installeren.

Wijzig ook de compatibiliteitsinstellingen voor GeForce Experience door de onderstaande stappen te volgen.

Klik met de rechtermuisknop op de GeForce-ervaringssnelkoppeling in de eigenschappen van het bureaublad, ga naar het tabblad Compatibiliteit, vink aan bij het uitvoeren van dit programma in compatibiliteitsmodus voor en selecteer Windows 7 of 8. Klik op Toepassen en OK, open nu de GeForce Experience, hoop dat er geen fout meer is 0x0001 of 0x0003.

Vensters bijwerken

Nogmaals, als u een oudere versie van Windows 10 gebruikt, kan dit voorkomen dat u GeForce Experience gebruikt. Installeer de nieuwste Windows-updates, waarschijnlijk om het probleem op te lossen.

Ga naar het zoekveld van het Windows Start-menu en typ “windows update” en selecteer vervolgens Windows Update-instellingen. Klik op Controleren op updates en wacht tot Windows de nieuwste updates automatisch downloadt en installeert. Nadat het proces is voltooid, start u uw pc opnieuw op en voert u GeForce uit Ervaring om te zien of de fout blijft optreden.

Er is een kans dat het huidige gebruikersprofiel alleen het probleem veroorzaakt en verhindert dat de Geforce-ervaring goed functioneert. Maak een nieuw gebruikersaccount aan en controleer of dit helpt

Hebben deze oplossingen geholpen om de GeForce-ervaring op te lossen. Er ging iets mis, fout 0x0001 in Windows 10? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like