Hoe een Vimeo-video op Instagram te plaatsen? Het is gemakkelijk te doen met deze tools

Wie houdt er niet van om Vimeo te gebruiken? Het is een geweldig videostreamingplatform met geweldige inhoud onder de mouwen. Het heeft veel alternatieven, maar blijft nog steeds een van de beste videoplatforms.

Als u Vimeo dagelijks gebruikt, moet u weten dat u soms uitstekende video’s die je graag bij jezelf houdt en deel met anderen op Instagramte.

Maar omdat je geen optie vindt om de video te downloaden of te delen, scroll je de video gewoon weg met een fronsend gezicht.

Maar het is tijd om op te vrolijken. We hebben een aantal trucs waarmee je je favoriete Vimeo-video kunt downloaden en ook Vimeo-video op Instagram kunt plaatsen.

Dus laten we zonder veel te praten eens kijken wat al deze trucs zijn.

Post Vimeo-video op Instagram

Er zijn twee delen om deze taak te realiseren. De eerste is om de gewenste Vimeo-video’s te downloaden en ze vervolgens op Instagram te plaatsen. Dus eerst zullen we vermelden 5 manieren waarop u Vimeo-video kunt downloaden en dan delen we eindelijk hoe je dat kunt post die gedownloade video’s op Instagram.

Vrijwaring:

Video’s downloaden van video

We hebben je voorzien van: vrij net zoals betaalde methoden om Vimeo-video’s te downloaden. Maar de betaalde methoden, namelijk VideoProc en UniConverter, bieden ook enkele extra voordelen. Alsof je video’s kunt downloaden in van hoge kwaliteit en bewerk de video met meerdere bewerkingstools van de software voordat je ze op Instagram plaatst.

1. Vimeo-video downloaden met SAVEVIDEO.ME.

SAVEVIMEO.ME is een online converter waarmee je eenvoudig je favoriete Vimeo-video’s lokaal kunt downloaden. En omdat het een online converter is, kan het ook worden gebruikt om video’s rechtstreeks naar de mobiele telefoons te downloaden.

1. Ga naar de officiële Vimeo-website, zoek de video die je wilt opslaan en kopieer de link van de video.

download vimeo-video met saveviddeo

2. Ga nu naar SAVEVIDEO.ME, plak de gekopieerde link in het gegeven tekstvak en klik op Download optie.

kies de downloadoptie

3. Je krijgt meerdere downloadopties op basis van de kwaliteit van de video. Klik op Optie voor het downloaden van videobestanden voor het bestand dat u wilt downloaden.

4. Daarna wordt de video geopend op een nieuwe webpagina. Klik op de pictogram met drie stippen gegeven rechtsonder in de video.

pictogram met drie stippen op savevideo

5. Als u op het pictogram met de drie stippen klikt, wordt een Downloaden optie verschijnt, klikt u erop om de video te downloaden.

downloadoptie op savevideo

2. Vimeo-video’s downloaden met Wondershare UniConverter

Wondershare UniConverter kan worden gebruikt om video’s te bewerken en om je favoriete Vimeo-video’s te downloaden, zodat je ze op Instagram kunt plaatsen. Laten we de methode in detail leren.

1. Download Wondershare UniConverter van de officiële site van Wondershare.

2. Eenmaal gedownload, Start Wondershare Uniconverter op uw pc/laptop.

3. Ga vanaf de startpagina van Wondershare UniConverter naar de Downloader optie aan de linkerkant gegeven.

uniconvertor-startpagina

4. In het gedeelte Downloader, Klik op de doos in het midden met de tekst “”

Uniconverter downloader optie

4. Nu open de Vimeo-website op uw pc en open de video die u van Vimeo naar Instagram wilt posten. Dan kopiëren de link in de adresbalk.

kopieer vimeo videolink

5. Kom nu terug naar Wondershare UniConverter en Plakken de link in het gegeven linkvak. Klik op de Downloaden optie daarna.

vimeo-videolink aanbieden

6. Daarna verschijnt er een pop-up waarin staat dat je slechts 5 bestanden kunt downloaden met de gratis proefversie van Wondershare UniConverter. Tik op Proef doorgaan om uw recente gratis conversie voort te zetten. Als u geen gratis proefversie gebruikt, wordt de pop-up niet weergegeven.

doorgaan met proef

7. Direct nadat u op de optie Proef doorgaan hebt getikt, wordt uw gewenste Vimeo-video begin met downloaden.

video gedownload met uniconverter

Nadat je downloadlimiet in de proefversie is verbruikt, kun je Wondershare UniConverter kopen om onbeperkt video’s te downloaden.

3. Vimeo-video’s downloaden met VideoProc

Na het bespreken van de methode om de Vimeo-video te downloaden met Wondershare UniConverter, is hier een andere methode die u graag zou willen weten. Deze methode maakt gebruik van een andere video-omzetter met de naam VideoProc. Laten we eens kijken hoe VideoProc kan worden gebruikt om ons doel te bereiken.

1. Downloaden Digiarty VideoProc van hun officiële website en installeer het. Eenmaal geïnstalleerd, launch de software op uw pc.

download videoproc

2. Op de startpagina van VideoProc-software ziet u vier verschillende opties. Selecteer de Downloader optie om de gewenste Vimeo te downloaden.

kies de downloaderoptie

3. Selecteer op de volgende pagina die wordt geopend de Voeg video toe optie uit de lijst met verschillende beschikbare opties.

selecteer video toevoegen optie

4. Ga nu naar de Vimeo-website en kopiëren de link van de gewenste video met dezelfde stappen die u eerder hebt gebruikt.

5. Plakken de gekopieerde video-URL in het gegeven koppelingsvak en klik op Analyseer knop.

plak de link en klik op analyseren

6. Uw gewenste Vimeo-video verschijnt op het scherm. U kunt kiezen uit verschillende downloadopties op basis van de kwaliteit en klik op Geselecteerde video’s downloaden om te beginnen met het downloaden van de video.

selecteer videokwaliteit

7. Tik ten slotte op de Download icoon gegeven op de video om te beginnen met het downloaden van uw Vimeo-video.

video downloaden met videoproc

Nu je deze stappen hebt gevolgd, zal je gewenste Vimeo-video zeker worden gedownload. Net als bij video’s van Vimeo, kan deze converter je ook helpen YouTube-video’s offline te downloaden, zodat je YouTube-video’s op Instagram kunt plaatsen.

Als je een meer gedetailleerde beoordeling van Videoproc nodig hebt, bekijk het dan hier.

4. Vimeo-video’s downloaden iTube HD Video Downloader

iTube HD-videodownloader is een geweldige video-downloader die erg populair is. Het kan video’s van veel sites downloaden inclusief Vimeo.

Download iTube-downloader

Lees hoe u dit moet doen in onze iTube Downloader-recensie.

5. Vimeo-video’s downloaden van hun officiële site

Sommige mensen houden er niet van om extra software op hun pc/laptop te installeren. Of hun apparaat ondersteunt geen zware converters en video-editors. Voor de geselecteerde, hier is een methode om de Vimeo-video te downloaden zonder software te gebruiken.

1. Openen de Vimeo-website op uw computer met elke browser.

vimeo-video downloaden op pc

2. Open de video die je graag op Instagram zou willen plaatsen.

3. Aan de rechterkant van de video zie je verschillende opties. Klik op de Download icoon onderaan gegeven.

vimeo-video downloaden op pc

Opmerking:

4. Klikken op de Downloaden icon biedt u verschillende downloadopties op basis van de kwaliteit van de gewenste video. Selecteer degene op basis van uw behoefte en uw Vimeo-video wordt gedownload.

Nu u uw Vimeo-video op uw pc hebt gedownload, hoeft u deze vervolgens op Instagram te plaatsen. Hiervoor moet je het je smartphone overzetten.

De gedownloade Vimeo-video op Instagram plaatsen

Alle drie de methoden hebben je geleerd hoe je de Vimeo-video kunt downloaden. Zodra de video is gedownload en naar uw smartphone is overgebracht, het is tijd om het op Instagram te plaatsen.

1. Start de Instagram-app op uw smartphone door deze in de app-lade van uw telefoon te zoeken.

instagram openen

2. Tik op de startpagina van Instagram op de + icoon gegeven in het midden onderaan.

instagram plus icoon

3. Selecteer de video die u daarna van Vimeo hebt gedownload.

selecteer de vimeo-video

4. Tik op de Volgende optie beschikbaar in de rechterbovenhoek van het scherm.

5. Vervolgens moet je selecteren of je je video wilt delen als korte video of lange video. Deze optie verschijnt alleen als je video langer dan een minuut duurt. Tik op om de volledige video te posten Lange video en als je maar één minuut wilt posten, tik je op Korte video. Tik op Doorgaan nadat u uw keuze heeft gemaakt.

kies uit lange of korte video

6. Op de volgende pagina kun je je video een beetje bewerken door filters te selecteren, bij te snijden en de voorkant ervan te selecteren. Tik op Volgende daarna.

vimeo-video bewerken

7. Voeg desgewenst een bijschrift en locatie toe aan je bericht en tik ten slotte op Delen om je Vimeo-video op Instagram te plaatsen.

ondertitel je video en voeg locatie toe

Hiermee is het je eindelijk gelukt om de gewenste Vimeo video te delen op Instagram.

Post Vimeo-video op Instagram

Er zijn duizenden geweldige makers op Vimeo die geweldige inhoud maken met hun geweldige vaardigheden en geweldige videobewerkingssoftware. Het is dus heel normaal als je een verbluffende video vindt waarvan je wilt dat anderen die op Instagram met je zijn verbonden, ook kijken.

We hopen dat deze converters je helpen om Vimeo-video’s lokaal op je smartphone te downloaden, zodat je altijd geweldige inhoud op Instagram kunt plaatsen.

0 Shares:
You May Also Like