Hoe een per ongeluk verwijderde Spotify-afspeellijst te herstellen

spotify how to recover a deleted playlist main

Voor enthousiaste Spotify-gebruikers kan het per ongeluk verwijderen van een afspeellijst die ze al jaren liefdevol hebben samengesteld een hartverscheurende misstap zijn.

Inderdaad, de meest fervente Spotify-gebruikers hebben afspeellijsten gemaakt en gedeeld met duizenden nummers, en nu Spotify zijn eerdere limiet van 10.000 nummers voor afspeellijsten heeft verwijderd, is de hemel de limiet voor hoeveel muziek een Spotify-afspeellijst kan bevatten.

spotify hoe een verwijderde afspeellijst te herstellen

Hoewel Spotify je waarschuwt voordat je een afspeellijst kunt verwijderen, is het nog steeds enigszins zenuwslopend dat jaren van zorgvuldige samenstelling met slechts een paar tikken kunnen worden gewist.

Gelukkig is er een gemakkelijke manier om een ​​verwijderde Spotify-afspeellijst te herstellen, hoewel je hiervoor een desktopwebbrowser moet gebruiken.

Een verwijderde Spotify-afspeellijst herstellen

    Bezoek Spotify.com in een desktopwebbrowser en log in op uw account. Klik op je profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en tik vervolgens op Account. Scroll naar beneden en klik op de optie Afspeellijsten herstellen in de linkerkolom. Je zou nu een lijst moeten zien met alle Spotify-afspeellijsten die je ooit hebt verwijderd, compleet met de naam van de afspeellijst, de datum waarop deze is verwijderd en het aantal nummers dat deze bevat. Klik gewoon op de knop Herstellen om uw verwijderde afspeellijsten nieuw leven in te blazen.

Houd er rekening mee dat het een paar minuten kan duren voordat je herstelde Spotify-afspeellijst weer verschijnt in de Spotify-app. Als je na geduldig wachten nog steeds je oude afspeellijsten niet ziet, probeer dan een nieuwe afspeellijst te maken; als je dat eenmaal hebt gedaan, zouden je herstelde afspeellijsten weer onderaan de lijst moeten verschijnen.

0 Shares:
You May Also Like