Hoe een NordVPN-abonnement te annuleren en een terugbetaling te krijgen?

Hier leest u hoe u uw automatische terugbetalingen van NordVPN kunt stoppen – log in op uw NordVPN-account en ga naar “Facturering”. Selecteer “Abonnementen” om uw huidige abonnement te bekijken. Klik op de drie verticale stippen naast de optie “Abonnement wijzigen” en klik vervolgens op “automatische verlenging annuleren” om uw NordVPN-abonnement op te zeggen.

Je hebt waarschijnlijk gehoord van NordVPN en vroeg je af of het het waard is. Je zult blij zijn te weten dat NordVPN een 30-dagen geld terug garantie zodat u het zonder risico kunt proberen.

Als je niet tevreden bent, kun je je abonnement opzeggen en een volledige restutitie binnen uw eerste maand. Ik heb het zelf getest en kreeg een volledige terugbetaling. Het proces is eenvoudig en gemakkelijk. Bekijk onze gids hieronder om te zien hoe.

Bevestiging van restitutie van NordVPN

Hoe NordVPN te annuleren en een volledige terugbetaling te krijgen – Stap voor stap

  Log in op uw NordVPN-account.
NordVPN-inlogpagina
  Klik op de optie “Facturering” aan de linkerkant.
NordVPN-factureringspagina
  Klik op Abonnementen om uw huidige abonnement te bekijken.
Gegevens huidige abonnement NordVPN
  Vervolgens klik je op de drie verticale stippen naast de optie Plan wijzigen en selecteer je “Automatische verlenging annuleren.
NordVPN Annuleer optie voor automatische verlenging
  NordVPN is een bedrijf, dus ze zullen je niet zonder slag of stoot laten gaan. Je ziet een pagina die je probeert te overtuigen om geabonneerd te blijven. Scroll naar beneden en klik op de “Automatische verlenging annuleren” optie.
Bevestiging van annulering van NordVPN
  Er zal nog een pagina zijn met een bericht dat bedoeld is om u ervan te weerhouden uw abonnement op te zeggen. Scroll naar beneden en klik op “Automatische verlenging annuleren” om uw annulering te bevestigen.
annuleer automatische verlenging opnieuw
  Nadat je je automatische terugbetaling hebt geannuleerd, zie je de NordVPN-feedbackpagina waar ze je zullen vragen waarom je je abonnement hebt opgezegd. Je kunt feedback achterlaten als je dat wilt, maar het is niet verplicht.
NordVPN Laatste pagina na annulering
  Nadat u uw abonnement heeft opgezegd, moet u: neem contact op met de NordVPN-klantenondersteuning om uw geld terug te krijgen. U kunt dit doen met behulp van de NordVPN LiveChat of de knop Contact opnemen met ondersteuning om NordVPN te e-mailen.
  ik koos voor de Live chat optie voor deze tutorial. Selecteer het LiveChat-pictogram (cirkel met een vraagteken erin rechtsonder in het scherm.
NordVPN Live Chat-knop gemarkeerd
  Wanneer u de LiveChat opent, wordt u begroet door de NordVPN-chatbot. Selecteer de “NordVPN-vragen en probleemoplossing” optie om de bal aan het rollen te krijgen.
Optie voor het oplossen van problemen met NordVPN Chatbot
  Hierna zal de chatbot je vragen om een ​​andere optie uit de optielijst te kiezen of “live agent’ met iemand praten. Typ “live agent” om met een mens te spreken en Vraag een terugbetaling.
NordVPN Live Agent-verzoek
  De chatbot gaat je vragen om een ​​probleem te kiezen waarmee de live agent je kan helpen, kies de “Facturering” optie.
NordVPN Live Agent voor facturering
  Na uw selectie van de “Facturering” optie, wordt u gevraagd uw e-mailadres in te voeren om door te gaan met de overdracht of de overdracht te annuleren. Voer uw e-mailadres in en u wordt in de wachtrij geplaatst om met een agent te spreken.
NordVPN Live Chat wacht
  Als je eenmaal bent voorgesteld aan een agent, zullen ze je begroeten, even vragen om je gesprek met de bot te lezen en vervolgens vragen hoe ze je kunnen helpen. Hier kunt u uw geld terugvragen.
Terugbetalingsverzoek aan NordVPN Live Agent
  Ze zullen je vertellen dat ze je niet willen zien gaan en vragen of ze iets kunnen doen om elk probleem dat je hebt te helpen. U kunt uw zorgen met hen delen als u die heeft, of u kunt gewoon doorgaan en hen vragen uw terugbetaling uit te voeren.
  Na bevestiging dat ze de terugbetaling hebben gedaan, laten ze je weten dat het nodig is 5-10 werkdagen voor uw terugbetaling uit te geven aan uw bank.
terugbetalingsbevestiging van NordVPN
  Eerlijke waarschuwing, je NordVPN-account wordt 24 uur nadat je je abonnement hebt opgezegd en een terugbetaling hebt aangevraagd, inactief.
NordVPN 24-uurs kennisgeving

En zo kun je NordVPN terugbetalen. Hoewel NordVPN geen gratis proefperiode biedt, wordt u na de eerste dertig dagen in rekening gebracht, zoals bij andere bedrijven. Je abonnement opzeggen en uw terugbetaling aanvragen vóór uw eerste 30 dagen zijn geëindigd, betekent dat u NordVPN nog steeds zonder risico kunt proberen om te zien of het voor u werkt.

Veelgestelde vragen

Kan ik NordVPN op elk moment annuleren?

Ja, je kunt je NordVPN-abonnement op elk moment opzeggen. Om in aanmerking te komen voor een NordVPN-terugbetaling, moet je echter binnen 30 dagen na je abonnement opzeggen.

Geeft NordVPN geld terug?

Ja, NordVPN geeft geld terug als je annuleert vóór 30 dagen na uw eerste abonnement heeft gehaald. De terugbetaling is echter niet automatisch en je moet het aanvragen bij de NordVPN-klantenondersteuning via de NordVPN LiveChat die beschikbaar is op hun website of via e-mail.

Kun je het NordVPN 3-jarenplan opzeggen?

Ja, je zegt je NordVPN 3-jarenplan op. Log in op uw account en annuleer de automatische betalingen zoals ik hierboven heb laten zien.

Hoe u NordVPN-abonnement opzegt

VPN’s zijn een geweldige manier om uw gegevens te beschermen en toegang te krijgen tot regio-vergrendelde inhoud zoals Netflix uit andere landen. Als je niet zeker weet hoe je dit moet doen, bekijk dan hier onze tutorial.

Ik heb deze stapsgewijze handleiding gemaakt voor diegenen die een service zoals NordVPN willen uitproberen zonder geld te verliezen als je niet tevreden bent. Veel mensen weten misschien niet hoe ze een NordVPN-abonnement kunnen annuleren en een volledige terugbetaling kunnen krijgen, dus ik hoop dat dit helpt en ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel.

Zorg ervoor dat je commentaar geeft en laat me weten wat je ervan vindt. Deel dit artikel ook met je vrienden en familie om hen te laten weten hoe ze NordVPN kunnen uitproberen en een volledige terugbetaling kunnen krijgen als het niet voor hen is.

0 Shares:
You May Also Like