Hoe een iPhone te back-uppen zonder iCloud en iTunes? Probeer dit!

Het is belangrijk om uw gegevens te allen tijde veilig te houden. Gelukkig voor jou is het heel eenvoudig om te weten hoe je een iPhone kunt back-uppen zonder iCloud. Het enige dat u nodig hebt, is een programma of app die bestanden kan back-uppen naar uw computer of naar de cloud, zoals AnyTrans.

In deze tijd is het geen kwestie van als uw gegevens worden gecompromitteerd, maar een kwestie van: wanneer. Het zijn niet alleen louche hackers of kwaadaardige virussen die uw gegevens in gevaar brengen – zelfs het dagelijks leven vormt een groot aantal bedreigingen voor uw gegevens.

U kunt bijvoorbeeld per ongeluk op uw iPhone, iPad of iPod gaan zitten en deze voorgoed kraken. Je iPhone kan in het toilet vallen en permanent onbruikbaar worden.

Daarom is het belangrijk om altijd een back-up van uw gegevens te maken.

Maar wat doe je als je een iPhone hebt, maar geen iCloud- of iTunes-account? In dit artikel vertel ik je hoe je back-up iPhone zonder iCloud of iTunes!

Hoe een iPhone te back-uppen met AnyTrans op Mac

Zelfs als u niet over de gebruikelijke software en accounts beschikt die iPhone-gebruikers doorgaans nodig hebben om een ​​back-up van hun gegevens te maken, kunt u uw gegevens toch bewaren veilig. U kunt dit doen door een back-up-app van derden genaamd AnyTrans te gebruiken.

Wat is AnyTrans?

AnyTrans-bestemmingspagina

AnyTrans is een softwareprogramma dat is ontworpen voor al uw back-up- en gegevensbeheerbehoeften. Het is een one-stop-shop voor alle dingen die u nodig hebt om de gegevens van uw iPhone, iPad of iPod te beveiligen, zodat u deze nooit kwijtraakt, zelfs niet als u uw apparaat per ongeluk verliest, kapot maakt of wist.

AnyTrans is gemaakt om te zijn eenvoudig maar krachtig. Het beschikt over een back-upfunctie met één klik waarmee zelfs gebruikers zonder technische kennis hun gegevens kunnen beveiligen.

Het kan back-up van alle soorten gegevens op je apparaat, sla het op uw computer op voor bewaringen herstel het naar een ondersteund apparaat van jouw keuze. Het programma werkt op de meeste Apple-apparaten en iOS-versies die de afgelopen jaren zijn uitgebracht.

Een back-up maken van gegevens met AnyTrans

Zoals hierboven vermeld, maakt AnyTrans het heel gemakkelijk om back-up en veilig uw iOS-apparaatgegevens. Maar als u zich zorgen maakt over het gebruik van een onbekende app, is dit volgende gedeelte iets voor u.

Hier leest u hoe u een back-up van de iPhone maakt zonder iCloud met AnyTrans.

  Downloaden het AnyTrans-installatieprogramma van de officiële website. Installeren het programma en rennen het.

  Downloadpagina AnyTrans Installer

  De app zal dan u vragen om uw iOS-apparaat te verbinden naar de computer via een USB-kabel

  Anytrans-dashboard

  AnyTrans herkent automatisch het iOS-apparaat dat u hebt aangesloten. Tik op uw apparaat op “Vertrouwen” toestemming te verlenen aan AnyTrans.

  iOS-dialoogvenster bij verbinding met een computerapparaat

  Nu uw telefoon is verbonden, kunt u het back-upproces starten. De linkerkant van de interface heeft een zijbalk. Zoek naar de “Backup Manager” knop.

  AnyTrans-dashboard met optie voor back-upbeheer gemarkeerd

  Zodra u op het tabblad Back-upbeheer bent, kiest u de back-upmodus van uw voorkeur. Je krijgt drie keuzes: “Back-up maken”, “Back-up terugzetten,” en “Back-upgeschiedenis.” Kies “Back-up” om alle bestanden op uw apparaat te beveiligen, “Back-up herstellen” om de gegevens te herstellen en “Back-upgeschiedenis” om alle gegevens te bekijken waarvan u eerder een back-up hebt gemaakt. Klik “Nu backuppen.”

  AnyTrans Back-up managerpagina

  AnyTrans toont u nog een paar opties voor het maken van een back-up van uw gegevens, waaronder inschakelen Incrementele back-ups. Dit betekent dat er alleen een back-up wordt gemaakt van nieuwe gegevens waarvan u nog nooit een back-up hebt gemaakt, wat handig is als u beperkte opslagruimte heeft. Als u tevreden bent met deze instellingen, klikt u op “Nu backuppen”.

  AnyTrans Back Up Manager instellingenpagina

  Uw back-up begint dan. Wacht om de voortgangsbalk te voltooien.

  AnyTrans Back-up Pagina laden

  Zodra dat is gebeurd, hebt u nu een volledige kopie van de gegevens van uw telefoon. U kunt de inhoud van die back-up bekijken en beheren met behulp van de “Visie” knop die op uw scherm wordt weergegeven.

Is het beter om iCloud / iTunes of een app van derden te gebruiken om een ​​back-up te maken op een Mac?

Apple-producten hebben allemaal toegang tot het iCloud- of iTunes-ecosysteem voor hun back-upbehoeften.

Deze twee Apple-services, iCloud of iTunes, zijn op maat gemaakt voor Apple-producten zoals iPhone, iPad of iPod. Dit betekent dat ze naadloos met elkaar en je iOS-apparaat werken, waardoor ze eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Hoewel programma’s zoals AnyTrans dat wel doen geweldig werk bij gegevensbeheer en beveiligingvinden veel mensen de eigen diensten van Apple nog steeds wenselijker.

Ten eerste werken ze zonder dat er kabels nodig zijn, aangezien u de back-up rechtstreeks naar de cloud uploadt. Twee, deze diensten zijn: gratis en goed te integreren met iOS-apparaten. Als je geen problemen hebt met de iTunes- of iCloud-app, dan is er bijna geen reden zodat u back-up-apps van derden, zoals AnyTrans, kunt zoeken.

Dat gezegd hebbende, iCloud en iTunes zijn ook niet perfect. Allereerst ondersteunt het iCloud-netwerk niet alle bestanden, inclusief: muziek die niet uit de iTunes Store komt of apps die niet uit de App Store komen.

Twee, je moet maak eerst een account aan voordat u van deze diensten gebruik kunt maken. Sommigen vinden dit misschien een gedoe, dus slaan ze het over. Anderen moeten misschien dringend een back-up van hun gegevens maken, maar ze zijn hun iCloud-account kwijt en kunnen het niet meer terughalen.

Ten slotte is de grootste beperking misschien wel het feit dat je moet betalen voor extra iCloud-opslag. Met iCloud heb je slechts 5 GB aan gratis data en alles daarbuiten kost je geld. Dit kan voor mensen enigszins beperkend zijn, vooral omdat er applicaties zoals AnyTrans zijn waarmee je zoveel gegevens kunt back-uppen als je wilt, zelfs zonder iTunes of iCloud.

Veelgestelde vragen

Hoe maak je een back-up van iPhone-foto’s zonder iCloud?

Om een ​​back-up te maken van iPhone-foto’s zonder iCloud, kunt u: gebruik AnyTrans, een programma dat precies voor dit doel is ontworpen. Download en installeer eenvoudig de app en sluit vervolgens uw iOS-apparaat aan op uw pc. Ga vanaf daar naar Back-upbeheer en ga verder met het maken van een back-up van uw apparaat.

Kan ik een back-up van mijn iPhone maken zonder iCloud?

U kunt een back-up van uw iPhone maken zonder iCloud of iTunes door back-up-apps van derden te gebruiken, zoals AnyTrans. Zolang je deze app hebt, kun je een back-up van je gegevens maken met een USB-kabel.

Hoe maak je een back-up van de iPhone als je niet genoeg opslagruimte hebt?

Als je niet genoeg opslagruimte hebt om een ​​back-up van je iPhone te maken, kun je AnyTrans instellen om het back-upbestand op te slaan op een andere locatie zoals een externe schijf of een ander apparaat, zolang deze is aangesloten en wordt herkend door de pc.

Nu weet u hoe u een iPhone kunt back-uppen zonder iCloud of iTunes

De laatste tijd, gegevensbescherming wordt steeds belangrijker voor ons allemaal. Onze telefoons bevatten niet alleen al onze dierbare herinneringen, ze kunnen ook onze wachtwoorden, accounts en andere belangrijke documenten bevatten. Het verliezen van dergelijke gegevens zal u veel tijd en geld kosten om te vervangen, om nog maar te zwijgen van frustratie door het verliezen van uw favoriete bestanden.

Daarom is het maken van een back-up van uw gegevens absoluut essentieel voor alle telefoonbezitters. Voor iPhone-gebruikers kunt u dit eenvoudig doen met uw iCloud- of iTunes-account. Maar zelfs zonder dit kunt u nog steeds een back-up maken van de bestanden op uw apparaat door gebruik te maken van AnyTrans – een krachtige en handige back-up-app voor alle iOS-apparaten. Klik hier om het te bekijken!

Nu weet je hoe je een iPhone kunt back-uppen zonder iCloud! Vond je dit artikel leuk? Laat ons hieronder al je gedachten en opmerkingen weten!

0 Shares:
You May Also Like