Hoe de Windows 10-versie naar 2004 te downgraden (Windows 10 versie 20H2 verwijderen)

Go back to the previous version of windows 10

Ervaren problemen, problemen na het installeren van Windows 10 oktober 2020 Update en op zoek naar een manier om terug te keren naar vorige vensters? Ja gedurende de eerste tien dagen sinds de upgrade is geïnstalleerd, kunt u snel Downgrade Windows 10 versie 20H2 naar 2004 met behulp van de herstelopties. Hier in dit bericht bespreken we hoe je roll back windows 10 versie 20H2 tot 2004.

Verwijder Windows 10 versie 20H2

Hoe Windows 10 20H2 downgraden naar 2004

Ook Voordat u doorgaat, moet u ervoor zorgen dat u alle cumulatieve updates hebt geïnstalleerd voor: Windows 10 versie 20H2. Met recente updates kan Microsoft de mogelijke problemen oplossen waarmee u te maken krijgt bij het verwijderen ervan.

Controleer dit ook:

Ga als volgt te werk om de Windows 20H2-update te verwijderen of versie 20H2 naar 2004 te downgraden.

Open Windows-instellingen (met Windows + I-sneltoets op het toetsenbord) Klik op Update & Security en vervolgens Herstel aan de linkerkantKlik nu op Begin onder ‘Ga terug naar de vorige versie van Windows 10.

Dit zal u vragen waarom u teruggaat naar de vorige build, With Options

– Mijn apps of apparaten werken niet op deze build
– Eerdere builds leken gemakkelijker te gebruiken
– Eerdere builds leken sneller
– Eerdere builds leken betrouwbaarder
– Om een ​​andere reden

Selecteer een voorkeursantwoord of Selecteer om een ​​andere reden (er is ook een optie om Microsoft meer over uw redenen te vertellen als u dat wilt) en klik op Volgende om door te gaan. Wanneer u op volgende klikt, wordt Windows 10 u de kans gegeven om te controleren op updates voor het geval dat dat er een nieuwe update beschikbaar is om het huidige probleem dat u ondervindt op te lossen. Als u heeft besloten om het terug te draaien, klikt u op Nee, bedankt voor het voortzetten van de verwerking van het terugdraaien.

Lees op het volgende scherm zorgvuldig wat u moet weten. Dit zal u instrueren. Nadat u terug bent gegaan, moet u enkele apps, programma’s opnieuw installeren. Verlies ook alle wijzigingen die u hebt aangebracht na de upgrade naar de update van Windows 10 oktober 2020.

Nadat u dit hebt gelezen, klikt u zorgvuldig op volgende om nog een stap verder te gaan om Windows 10 versie 20H2 te verwijderen. Nu zal Windows 10 u eraan herinneren dat u het wachtwoord van de gebruikersaccount in het eerder geïnstalleerde besturingssysteem (Windows 10 2004) moet weten.

Dat is alles wat Windows zal vragen. Bedankt voor het uitproberen van deze build. Klik op Ga terug naar eerdere build om het terugdraaiproces van Windows-versie 20H2 te starten. En de installatie zal het overnemen en uw pc terugdraaien naar de vorige versie van Windows 10 versie 2004.

Als je dit eenmaal hebt gedaan, wil je misschien: stel het installeren van Windows Updates op uw Windows 10 uit, om Windows Nieuwe update-installatie enkele dagen uit te stellen.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like