Hoe de verwijderde foto’s van Android, iPhone en ander apparaat te herstellen?

Het maakt niet uit of je per ongeluk of opzettelijk enkele foto’s op je Android, iPhone of andere opslagapparaten hebt verwijderd, je hebt een aantal oplossingen om je bestanden te herstellen. U kunt de verwijderde foto’s van uw apparaat herstellen met of zonder software van derden. Als u liever een gebruiksvriendelijk programma voor gegevensherstel gebruikt, kan MiniTool Power Data Recovery u helpen verwijderde/verloren foto’s, video’s en andere bestanden te herstellen van een Windows-computer, SD/geheugenkaart van de Android-telefoon of digitale camera, USB-drive en externe harde schijf, enz.

Hoe de verwijderde foto’s van Android te herstellen?

Bekijk de onderstaande oplossingen en tips en u leert hoe u verwijderde foto’s kunt herstellen van Android, iPhone, pc en Mac, enz.

Herstellen van de recent verwijderde map

Als u enkele foto’s op Android-apparaten hebt verwijderd, kunt u naar de map ‘Recent verwijderd’ in de app Fotoalbum gaan, de verwijderde foto’s selecteren en op de optie Herstellen tikken om ze te herstellen. De map ‘Recent verwijderd’ bewaart de verwijderde foto’s echter voor slechts 30 dagen. Daarna worden de verwijderde foto’s permanent verwijderd van je Android-telefoon.

Herstellen vanuit Cloud Storage-service

Veel telefoons worden geleverd met een cloudopslagservice. Als u de cloudback-up- en synchronisatiefunctie hebt ingeschakeld en uw foto’s hebt gesynchroniseerd met de cloudservice, kunt u inloggen op uw account en controleren of er een gesynchroniseerde kopie van de verwijderde foto’s in de cloudruimte is.

Om te controleren of je cloudopslag op je telefoon hebt ingeschakeld, tik je op Instellingen Rekening.

Herstel met MiniTool Power Data Recovery

Als je foto’s zijn opgeslagen op een extra SD-kaart of geheugenkaart op een Android-telefoon of -tablet, kun je de volgende tutorial proberen om de bestanden te herstellen.

Verwijder de SD-geheugenkaart van uw Android-apparaat. Gebruik een SD-kaartlezer om de SD-kaart aan te sluiten op uw Windows-computer. Download en installeer de 100% schone gegevensherstelsoftware MiniTool Power Data Recovery op uw Windows-computer. Start MiniTool Power Data Recovery, Klik “Verwisselbare schijf,” en selecteer de SD-kaart in het rechtervenster. Klik op de “Scannen” knop om te beginnen met het scannen van alle gegevens op de SD-kaart. Wanneer de gegevensscan is voltooid, controleert u het herstelresultaat om te zien of u de foto’s vindt die u nodig hebt. Klik ten slotte op de “Opslaan” knop om de herstelde foto’s op een andere locatie op te slaan.

Probeer professionele Android-software voor gegevensherstel

Als de SD-kaart niet van uw Android-apparaat kan worden verwijderd, kunt u zich wenden tot een gratis Android-programma voor gegevensherstel dat de foto’s snel kan herkennen en herstellen van het Android-apparaat.

Hoe de permanent verwijderde foto’s op de iPhone te herstellen?

De verwijderde foto’s worden ook 30 dagen op de iPhone bewaard in de map ‘Recent verwijderd’. Binnen deze periode kunt u de verwijderde foto’s ophalen uit de map Recent verwijderd. Anders kunt u de volgende oplossingen proberen om de verwijderde foto’s op uw iPhone te herstellen.

Herstellen vanaf de iCloud-back-up of iTunes-back-up

Als u iCloud of iTunes hebt gebruikt om vooraf een back-up van uw iPhone-gegevens te maken, kunt u de verwijderde foto’s van de oudere back-up herstellen. Het nadeel is dat al uw verwijderde bestanden worden hersteld van de back-up, inclusief de apps, berichten, enz. Als u alleen bepaalde foto’s wilt terugkrijgen, is oplossing 2 hieronder beter haalbaar.

Gebruik professionele iPhone-gegevensherstelsoftware

Er zijn veel professionele iPhone-programma’s voor gegevensherstel op de markt. U kunt online naar een betrouwbare tool zoeken en deze gebruiken om uw verwijderde foto’s op de iPhone terug te krijgen.

Hoe de verwijderde afbeeldingen van Windows 10 pc te herstellen?

Om verwijderde foto’s van de Windows-computer te herstellen, moet u naar de Prullenbak gaan. Als u de Prullenbak echter hebt geleegd, kunt u een Windows-toepassing voor gegevensherstel zoals MiniTool Power Data Recovery gebruiken om de verwijderde foto’s op de pc te herstellen.

Hoe verwijderde foto’s op Mac te herstellen?

Herstel foto’s uit de prullenbak

U kunt de prullenbak op uw Mac-bureaublad openen, de foto’s die u wilt herstellen zoeken en selecteren, en vervolgens met de rechtermuisknop op de muis klikken en op de knop “Terugzetten” om de foto’s terug te zetten naar hun oorspronkelijke locatie.

Gebruik Foto Herstel Software voor Mac

U kunt software voor gegevensherstel voor Mac vinden waarmee u eenvoudig de verwijderde of verloren foto’s op Mac kunt herstellen. Stellar Data Recovery voor Mac is een betrouwbaar programma voor gegevensherstel voor Mac-gebruikers. U kunt deze tool gebruiken om de permanent verwijderde foto’s, video’s, bestanden en audio van alle Mac-computers, externe schijven zoals HDD, SSD, USB, SD-kaart en meer te herstellen. Dit programma wordt ook geleverd met de functionaliteit van fotoreparatie en videoreparatie.

Hoe de verwijderde foto’s van digitale camera’s te herstellen?

Bij de meeste digitale camera’s kunt u de geheugenkaart verwijderen. U kunt de geheugenkaart uit uw camera halen en een SD-kaartlezer gebruiken, deze aansluiten op uw Windows-computer en vervolgens MiniTool Power Data Recovery gebruiken om de verwijderde foto’s op de geheugenkaart te herstellen.

Laatste gedachten

Dit zijn mijn suggesties voor het herstellen van de verwijderde foto’s van Android, iPhone, pc, Mac-computer en digitale camera’s. We hopen dat de tips in dit artikel nuttig voor je zijn.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like