Hoe de Super Bowl 2022 zonder kabel te bekijken?

Super Bowl LVI

Voetbalminnende snoersnijders zullen deze zondag gemakkelijk naar Super Bowl LVI kunnen kijken, wanneer Joe Burrow en de AFC-kampioen Cincinnati Bengals het opnemen tegen Matthew Stafford en de kampioenen van de NFC, de Los Angeles Rams.

De wedstrijd begint om 18.30 uur ET in Los Angeles, Californië, in wat toevallig de thuisbasis van Rams is, SoFi Stadium. De verslaggeving voor de wedstrijd begint om 14.00 uur ET.

NBC heeft de rechten om de game dit jaar uit te zenden. We laten je zien hoe je de actie kunt bekijken – plus al die geweldige reclames tijdens de halftime show, met in de hoofdrol Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige en Kendrick Lamar – zelfs als je geen kabel hebt. of satelliet-tv-abonnement.

Helaas is de game dit jaar niet beschikbaar in 4K-resolutie, en ook niet in HDR. Aangezien NBC dit seizoen geen NFL-games in 4K heeft geproduceerd (tot op heden is Fox Sports het enige netwerk dat een nationaal uitgezonden spel in Ultra HD uitzond), vermoeden we dat het netwerk geen enkel risico wil nemen met een van de grootste uitzendingen van evenementen in de wereld.

Optie één: gebruik een antenne

kanaalmaster flatenna 35 1

Van de vier grote Noord-Amerikaanse sportcompetities blijft de NFL de enige waar je nog steeds van kunt genieten zonder een duur kabelabonnement. Het enige dat u nodig hebt, is een antenne die uw lokale NBC-filiaal kan binnenhalen om het grote spel te vangen.

Als je oud genoeg bent, roept de gedachte aan het gebruik van een antenne waarschijnlijk herinneringen op aan temperamentvolle ‘konijnenoren’ en statische beelden. Dankzij moderne uitzendtechnologie en over-the-air antennes kun je een beeld van hoge kwaliteit krijgen dat in sommige gevallen beter kan zijn dan wat je zou krijgen met een abonnement.

Als je dicht genoeg bij een zendmast woont, kun je misschien een flinterdun binnenmodel gebruiken, zoals onze topkeuze, de Channel Master Flatenna 35. De 35 geeft de belofte van de fabrikant aan van een bereik van 35 mijl. Een Flatenna 50-model dat belooft – je raadt het al – 50 mijl bereik is ook beschikbaar.

Als je verder weg bent, ben je misschien beter af met een antenne die op je dak of op een vrijstaande mast wordt gemonteerd. De Antennes Direct DB8e is onze favoriet in die categorie. Hoe dan ook, het enige dat u hoeft te doen, is er een aansluiten op de tuner die een armatuur is van de meeste moderne tv’s.

Voordat u echter een antenne aanschaft, gaat u naar een site als Rabbit Ears en kijkt u welke netwerken beschikbaar zijn bij uw lokale omroepen. Voer gewoon uw adres in om een ​​rapport te krijgen van alle uitzendsignalen in uw regio, gerangschikt van sterk naar zwak. Als je eenmaal hebt bepaald welke zender het verst van je huis verwijderd is, weet je welke antenne je moet kopen. Een website zoals Antennaweb toont u de NBC-zenders die het dichtst bij uw postcode liggen.

Antenneweb-kanaalgids

Michael Brown / IDG

Optie twee: een streamingdienst gebruiken

Als je te ver van een zender bent om NBC in te schakelen, of als je gewoon geen tijd hebt om te wachten op de levering van een antenne, heb je een van de onderstaande streamingopties nodig.

Pauw Premium

Peacock Premium, de NBCUniversal-streamingservice, is de meest voor de hand liggende keuze – en het is de goedkoopste optie: $ 4,99 per maand met beperkte commercials, of voor $ 9,99 per maand voor een commercial-free optie. De laatste optie geeft je de mogelijkheid om ook tv-programma’s en films te downloaden voor offline weergave. Als je je nog niet eerder hebt aangemeld voor een proefperiode van 7 dagen, kun je de grote game gratis bekijken!

Sling TV

Sling TV omvat NBC in geselecteerde markten in zijn Blue en Orange & Blue-pakketten voor respectievelijk $ 35 en $ 50. Beide pakketten hebben een gratis proefperiode van 3 dagen voor nieuwe abonnees. Als u zich nu aanmeldt, kunt u een gratis Chromecast krijgen bij Google TV en biedt Sling TV andere relatiegeschenken voor wanneer u twee of drie maanden vooruit betaalt.

Directe TV-stream

DirectTV Stream, voorheen AT&T TV Now, biedt NBC in geselecteerde markten aan. Pakketten beginnen bij $ 69,99 per maand. U kunt hier controleren welke lokale zenders beschikbaar zijn in uw regio.

FuboTV

FuboTV richt zich voornamelijk op sport en heeft nu eindelijk ESPN in zijn assortiment. Wat nog belangrijker is voor het kijken naar Super Bowl LVI, je kunt je lokale NBC-station krijgen als een over-the-air antenne niet mogelijk is. Je krijgt ook het NFL-netwerk voor al je spelanalyses en hoogtepunten. De service kost $ 64,99 per maand voor meer dan 100 kanalen, en er is een gratis proefperiode van 7 dagen. Controleer hier of FuboTV uw lokale zender heeft.

YouTube TV

De tv-streamingservice van Google is een van onze favoriete tv-streamingservices en is beschikbaar in de meeste grootstedelijke gebieden van de VS (voer hier uw postcode in om te zien of deze beschikbaar is waar u woont). Je krijgt meer dan 85 kanalen, inclusief NBC, voor $ 64,99 per maand. Momenteel wordt de service de eerste drie maanden aangeboden aan nieuwe abonnees voor $ 54,99, waarna de service terugkeert naar de volledige prijs. Je kunt de dienst twee weken gratis uitproberen.

Hulu + Live TV

Met de live tv-streamingservice van Hulu krijg je ook NBC. Net als bij andere streamingdiensten zijn er geografische beperkingen van toepassing, maar u kunt hier de beschikbaarheid in uw regio controleren. Nu Disney volledige controle heeft over Hulu, omvat een abonnement Hulu + Live TV, Disney+ en ESPN+ voor $ 69,99. En ja, er is een gratis proefperiode van 7 dagen beschikbaar.

Zet je rooster aan

Welke optie je ook kiest, je zit gegarandeerd op de eerste rij als het beste team van de NFL de Lombardi Trophy in LA hijst.

Michael Ansaldo is een ervaren journalist voor consumententechnologie en technologie voor kleine bedrijven. Hij levert regelmatig bijdragen aan TechHive en PCWorld.

0 Shares:
You May Also Like