Hoe api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbrekende fout Windows 10, 8.1 en 7 op te lossen

Soms kom je api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbreekt fout tijdens het starten of openen van een nieuw programma of bestand op uw Windows 10-computer en voorkomen dat u specifieke programma’s opent en specifieke taken uitvoert. Nou, de api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is een systeembestand ingebouwd in Microsoft Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015. En deze fout api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbreekt geeft aan dat de Universal CRT (het maakt deel uit van de Visual C++ Redistributable) niet correct is geïnstalleerd of dat het bestand api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll beschadigd is of verdwenen is.

Het programma kan Windows 10 niet starten

We zullen, api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is een DLL-bestand (Dynamic Link Libraries) dat in feite externe delen is van een programma dat op Windows en andere besturingssystemen draait. En als dit dll-bestand ontbreekt of beschadigd raakt, kunt u deze fout ervaren tijdens het openen van Skype, Adobe Premiere, Adobe, Autodesk, XAMPP, Corel Draw, Microsoft Office, enz.

Laten we eerst controleren of Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable al dan niet op uw pc is geïnstalleerd.

Druk op Windows + R, typ appwiz.cpl en klik op ok, hierdoor wordt het venster Programma’s en functies geopend, Scroll naar beneden en zoek of Microsoft Visual C++ Redistributable-pakketten (zie afbeelding hieronder)

Installeer api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll via Windows Update

De nieuwste Windows-update installeren, download en installeer niet alleen deze ontbrekende systeembestanden, maar repareer ook eerdere bugs.

Druk op Windows-toets + I om instellingen te openen,

Klik op Bijwerken en beveiliging en controleer vervolgens op updates,

Dit zal controleren op de nieuwste Windows-updates, downloaden en installeren, indien beschikbaar.

Als u klaar bent, start u uw pc opnieuw op om de Windows-updates toe te passen en controleert u of de Installeer api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbreekt fout verholpen.

Download en installeer Visual C++ Redistributable voor Visual Studio 2015 handmatig

Bezoek de Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable-pagina hier, selecteer uw taal en klik vervolgens op de downloadknop, vink vervolgens aan of u de 32-bits of 64-bits versie van Windows wilt downloaden,

Eenmaal gedownload, klik met de rechtermuisknop op vc_redist.x64.exe bestand selecteer uitvoeren als beheerder, klik op ja als UAC om toestemming vraagt, vink vervolgens het vakje “Ik ga akkoord” aan en klik vervolgens op de knop Installeren.

Wacht een paar minuten, het zal de installatie met succes vragen.

Welnu, als u Microsoft Visual C++ Redistributable al op uw apparaat hebt geïnstalleerd en api-ms-win-crt-convert-l1-1-0.dll nog steeds wordt weergegeven, is dit een ontbrekende fout.

Voer de … uit vc_redist.x64.exe, vinkje aan op Ik ga akkoord en klik vervolgens op installeren. Klik deze keer op repareren, dit zal de beschadigde beschadigde api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll vervangen door de juiste. Als u klaar bent, start u uw pc opnieuw op en probeert u het uit te voeren de toepassing die eerder de fout gaf en het zou weer moeten werken.

U kunt ook handmatig de api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll downloaden en op uw computer plakken om het probleem op te lossen.

Download eerst api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll vanaf hier, download zowel 64-bit als 32-bit api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll

Kopieer en plak nu het 64-bits api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll-bestand naar C:\Windows\System32 en het 32-bits bestand naar C:\Windows\SysWOW64

Voer daarnaast de opdracht DISM restore health en het hulpprogramma voor systeembestandscontrole uit dat helpt bij het herstellen van de systeemimage en het herstellen van ontbrekende, beschadigde systeembestanden met de juiste. En de fix-applicatie opent geen probleem op Windows 10.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like