Hoe Amazon S3 te koppelen als netwerkschijf op Mac, Windows…

Ruimte op de harde schijf besparen is tegenwoordig makkelijker dan je denkt. Zolang je een cloudopslagabonnement hebt, kun je ervoor kiezen om cloudopslag als lokale schijf te koppelen en bestanden nog gemakkelijker naar de cloud te uploaden.

U kunt Amazon S3 rechtstreeks als een partitie koppelen en rechtstreeks toegang krijgen tot uw bestanden vanuit Finder of Windows Verkenner. Dit betekent dat u minder tijd kwijt bent aan zoeken en meer tijd aan het uploaden en downloaden van bestanden uit de cloud.

Wat is Amazon S3?

Amazon S3 of Amazon Simple Storage System is bedoeld om cloudopslag nog toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor gebruikers vanwege de vele interessante functies. U zou bijvoorbeeld kunnen gebruiken om een ​​grote database op te bouwen, kritieke bestanden op te slaan, oude foto’s, video’s, muziekvideo’s enz. te hebben, of er zelfs cloudgebaseerde applicaties van uit te voeren.

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om dit krachtige cloudsysteem dat meer doet dan op het eerste gezicht lijkt. U kunt er zelfs voor kiezen om aparte mappen te hebben binnen de cloudservice genaamd S3-bucket. Zo heb je op elk moment alleen toegang tot het werk dat het belangrijkst is.

Beheer uw meerdere cloudbestanden met één app

Voordelen van het koppelen van Amazon S3 als een lokale schijf

Iedereen kent het moment waarop je cloudopslag een beetje te onoverzichtelijk wordt, of dat de website je niet toestaat bepaalde bestanden te uploaden. Beide dingen en meer kunnen worden omzeild als je Amazon S3 mac mount. Wanneer u aan het mounten bent, maakt u in feite een virtuele partitie binnen uw besturingssysteem die cloudgebaseerd is.

Op deze manier is het net zo eenvoudig als het verplaatsen van bestanden van de ene partitie naar de andere, maar deze keer bevindt de partitie zich in de cloud. Hierdoor kunnen gebruikers zoveel dingen doen, zoals het selecteren van de buckets die ze nodig hebben, ondersteuning krijgen voor alle Amazon S3-regio’s of eenvoudig bestanden beheren. Wat uw behoeften op het gebied van gegevensbeheer ook zijn, als u Amazon s3 als schijf koppelt, via een app van derden zoals CloudMounter, krijgt u verbeterde snelheid, functionaliteit en tal van andere voordelen.

Beheer uw meerdere cloudbestanden met één app

Beste manier Hoe Amazon S3 te koppelen als netwerkschijf op Mac en Windows

Als je het prettig vindt om toegang te hebben tot je cloudinformatie rechtstreeks vanaf je Mac of Windows, lees dan verder, want je staat op het punt te leren hoe je Amazon S3 als schijf kunt mounten. Linux, Windows of Mac het maakt niet uit op welk platform u zich bevindt, het monteren van clouddrives is altijd voordelig.

De beste manier om dit te doen is via een tool waarmee u deze bewerking kunt uitvoeren. We raden je ten zeerste aan om CloudMounter te bekijken, want het is de alles-in-één-oplossing voor diegenen die een krachtige Amazon S3-bucketbrowser willen.

Beheer uw meerdere cloudbestanden met één app

Er zijn veel voordelen waarom iemand deze applicatie zou gebruiken, en de belangrijkste is de eenvoud en algehele ervaring die deze Amazon S3-bestandsbrowser heeft. U moet ook weten dat CloudMounter ook werkt met Google Drive, Dropbox en OneDrive en dezelfde functionaliteit en mogelijkheden heeft die u kent en waar u van houdt.

Hoe Amazon S3 te koppelen als netwerkschijf met CloudMounter

Als u wilt weten hoe u kunt profiteren van deze geweldige applicatie, moet u weten dat er maar een paar stappen zijn die u hoeft te doen voordat u uw Amazon S3-cloudbestanden volledig kunt gebruiken. Hier is alles wat u moet weten over hoe u uw bestanden, films, foto’s en documenten rechtstreeks vanaf uw computer kunt openen met de kracht van Cloudmounter:

Stap 1: Download CloudMounter van de officiële website en installeer de applicatie op uw computer.

Stap 2: Open de applicatie en selecteer ‘Amazon S3’ in de lijst met beschikbare cloudservices.

Stap 3: Voer uw inloggegevens in, zoals de ‘Toegangssleutel’ en de ‘Geheime sleutel’ voor uw Amazon S3-server. In deze stap kunt u ook de bucket specificeren.

Stap 4: Geef ook het servereindpunt op.

Stap 5:Klik op de knop ‘Mount’ als alle informatie is ingevoerd.

Stap 6: Dat is het! U kunt uw bestanden nu vinden in Finder of Windows Verkenner.

Beheer uw meerdere cloudbestanden met één app

Scriptopties voor het koppelen van een bestandssysteem aan Amazon S3 onder Linux

Als u Amazon S3-buckets of volledige servers op uw op linx gebaseerde computer wilt monteren, zijn er een paar oplossingen voor u. Hoewel ze niet zo eenvoudig zijn als de eerder genoemde, weet je zeker wat je doet als je Linx gebruikt. Hier zijn enkele van de opties waaruit u kunt kiezen bij het monteren op Linux.

S3FS-ZEKERING: ondersteunt bijna alle populaire Linux-distributies en omdat het open source is, is S3FS-Fuse een geweldige keuze voor diegenen die Amazon S3 op hun op Linux gebaseerde apparaten willen koppelen.
RioFS: een andere populaire keuze onder Linux-gebruikers, dit script dat volledig in de C-taal is geschreven, wordt geleverd met alle basisfuncties zoals het verplaatsen van bestanden, maar het kan ze niet toevoegen of mappen hernoemen.
Doel FS: een andere FUSE-plug-in, ObjectiveFS, heeft tot doel gebruikers Amazon S3 en andere cloudservices rechtstreeks vanuit hun Linux-besturingssysteem te koppelen. Deze app richt zich zowel op prestaties als toegankelijkheid en bevat alle handige functies die u mag verwachten.

Conclusie

Al met al, ongeacht welk besturingssysteem u gebruikt, zijn er tal van manieren om te profiteren van het monteren van Amazon S3-buckets op uw computer. Of u nu CloudMounter gebruikt, de alles-in-één tool om ervoor te zorgen dat uw schijven de meeste prestaties bieden of de hierboven aangeboden Linux-opties, u zult zeker in staat zijn om bestanden te downloaden en uploaden zoals u wilt, zonder de noodzaak van andere applicaties van derden of vervelende processen.

Als het gaat om uw cloudopslagoplossing, zijn Amazon S3 versus Google Cloud-opslag tegenwoordig bijna gelijk als we kijken naar de functies die ze bieden. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je Amazon S3-schijven moet monteren.

FAQ

Absoluut. Al uw afzonderlijke Amazon S3-emmers kunnen worden gemonteerd wanneer u CloudMounter gebruikt. Geef gewoon de bucket op wanneer u de server in de applicatie toevoegt en dan kunt u er volledig van genieten vanuit het comfort van uw Finder.

Wanneer u een S3-bucket monteert, maakt u een netwerkstation op uw computer dat functioneert als uw fysieke schijven, behalve dat het in de cloud wordt opgeslagen. Zo bespaar je meer ruimte, kijk je meer content en heb je meer privacy als het gaat om je bestanden, films en foto’s.

Je kunt S3 zeker als schijf mounten wanneer je maar wilt. Als u CloudMounter voor Windows of Mac of de Linux-scripts gebruikt, kunt u op al deze apparaten genieten van uw hoogwaardige inhoud wanneer u ze als schijf monteert.

De eerste stap die u moet nemen, is CloudMounter downloaden. Log hierna in met uw Amazon S3-inloggegevens en zorg ervoor dat u de juiste bucket selecteert. De volgende stap zou zijn om op de knop ‘Mount’ te klikken, aangezien Cloudmounter al weet welke regio hij moet selecteren. Hierna zou u de schijf in Windows moeten kunnen vinden.

Vorige artikelApple Airplay werkt niet – redenen en oplossingen om op te lossen

Ik ben een internationaal gecertificeerde freelance technische auteur/embedded systeemontwikkelaar. Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen, waaronder elektronica, computers, technologie, Mac-software en Apple-apparaten. Doorlopende bijdrager en actieve gebruiker van Reddit, StackExchange, Instructables en andere technische en speciale bronnen.

0 Shares:
You May Also Like