Hisense TV-nieuws CES 2022: Overgang naar mini-LED-achtergrondverlichting

uled lineup

Het grote nieuws voor 2022 voor Hisense is de implementatie van mini-LED-achtergrondverlichting in zijn U9H- en U8H-serie ULED-tv’s. Buiten dat, is het de langzame toelating van state-of-the-art onderaan de gelederen.

Hisense U9H

De eersteklas U9H heeft 1280 of meer mini-LED-zones (afhankelijk van de paneelgrootte), waardoor het een mooi gedetailleerde implementatie is in de trant van TCL’s 6-serie, in plaats van de TV’s met een laag aantal zones van Samsung. jaar.

Het 120Hz, 10-bit, quantum dot 4K UHD-paneel van de U9H zal meer dan 2.000 nits helderheid produceren, waardoor het in staat is om buitengewoon levendige HDR weer te geven. Google TV is het besturingssysteem en de tv ondersteunt de nieuwste technologieën, waaronder Dolby Vision en Dolby Vision IQ, FreeSync, variabele verversingssnelheid en meer.

Ook aan boord is een ultramoderne ATSC 3.0-tuner en WiSA draadloze audio-ondersteuning.

Hisense U8H

Een kleine stap terug van de U9H, de U8H-serie is ook 120Hz quantum dot-tv’s met mini-LED-achtergrondverlichting, zij het met minder zones en minder piekhelderheid (1500 nits). Verder zijn bijna alle specificaties en technologieën hetzelfde als die van de U9H. Nieuw voor dit jaar is een 75-inch versie (van 65 inch) voor wie van veel schermvastgoed houdt.

Hisense U7H

u7h

Hoewel hij vertrouwt op oudere full-array-achtergrondverlichting in plaats van mini-LED’s en kwantumdots mist, is deze 120Hz-tv verder grotendeels gelijkwaardig aan de U8H. Het biedt dezelfde ATSC 3.0-tuner, variabele verversingssnelheid en andere gamefuncties als de twee topmodellen van Hisense en is verkrijgbaar in maten van 55 inch ($ 799) tot 85 inch.

Hisense U6H

u6h

De U6H bootst de functieset van U7H na, met uitzondering van een gehalveerde verversingssnelheid van 60Hz. Dit maakt het iets minder geschikt voor gameliefhebbers, maar nog steeds een meer dan haalbare (en meer betaalbare) optie voor degenen die deelnemen aan het meer passieve tijdverdrijf van eenvoudig kijken.

De U6H wordt verkocht in maten van 50 tot 75 inch, met prijzen vanaf $ 579.

Hisense A7H, A6H en A4H

Hisense gaf niet veel details over zijn nieuwe Android-tv’s op instapniveau, die verkrijgbaar zijn in een grotere verscheidenheid aan formaten dan de ULED’s, tot 32 inch. Ze noemden wel een nieuw randloos ontwerp voor de 1080p A4H, maar we gaan er verder van uit dat je milde verbeteringen zult vinden naarmate geavanceerde technologieën naar lagere prijspunten druppelen.

0 Shares:
You May Also Like