Hier is wie in aanmerking komt voor free snelle internetdienst

Broadcom

Bijna 40 procent van de Amerikanen komt in aanmerking voor een snelle internetservice met korting, zoals maandag aangekondigd door president Joe Biden.

Het plan, onderdeel van het Affordable Connectivity Program dat in november is opgezet onder de Bipartisan Infrastructure Law, voorziet in maandelijkse subsidies van $ 30 – $ 75 in tribale gebieden – voor huishoudens met een lager inkomen. Gezinnen van vier met een jaarinkomen van ongeveer $ 55.000, of mensen met iemand die in aanmerking komt voor Medicaid, ontvangen het internettegoed.

Ongeveer 20 internetproviders hebben ingestemd met deelname aan het programma en bieden maandelijkse abonnementen van $ 30 voor 100 Mbps-breedbanddiensten aan naar schatting 48 miljoen huishoudens. Met de overheidssubsidie ​​zijn die plannen free wanneer u zich aanmeldt bij een deelnemende aanbieder.

De behoefte aan betrouwbaar, snel internet op het platteland en in gebieden met lage inkomens werd acuut tijdens het leren op afstand tijdens de COVID-19-pandemie. Sommige providers boden al korting aan gezinnen met een laag inkomen, hoewel geen snel internet. Comcast’s Internet Essentials leverde een maandelijkse service van 50 Mbps voor $ 9,95 per maand. Abonnees zouden nu zowel een snelheidsverhoging als een free onderhoud.

U komt in aanmerking voor internetkorting als u deelneemt aan een van deze programma’s:

Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP), voorheen bekend als Food Stamps. Speciaal aanvullend voedingsprogramma voor vrouwen, zuigelingen en kinderen (WIC). Aanvullend zekerheidsinkomen (SSI). Federale Hulp voor Volkshuisvesting (FPHA). Veteranenpensioen en nabestaandenuitkering.
Free en schoollunchprogramma met verlaagde prijs of schoolontbijtprogramma. Federal Pell Grant (ontvangen in het huidige prijsjaar). Bepaalde tribale hulpprogramma’s.

U komt ook in aanmerking als u in aanmerking komt voor het bestaande internetprogramma voor lage inkomens van uw lokale breedbandaanbieder.

Comcast, Verizon en AT&T behoren tot de 20 internetproviders, die ongeveer 80 procent van de Amerikaanse bevolking bestrijken, in het nieuwe programma.

Ambtenaren van de regering zeiden in een weekendbriefing dat Latino-Amerikanen 15 procent minder kans hebben op snel internet dan blanke Amerikanen. Zwarte gezinnen hebben 9 procent minder kans. En ongeveer 35 procent van alle mensen die op inheemse landen wonen, heeft helemaal geen breedbandverbinding.

0 Shares:
You May Also Like