Het slimme, “onzichtbare” Level Lock verbergt zich in uw bestaande deurslothardware

level lock

Als je alle voordelen van een slim slot wilt, maar je stijlvolle deurslot liever niet vervangt door stevige slimme hardware, dan is de aankomende Level Lock misschien wel het juiste ticket.

De Level Lock, te zien op CES en gepland voor release dit jaar, vervangt de hardware van uw deurslot, inclusief de nachtschoot, terwijl u uw originele sleutelgat en draaistuk kunt behouden.

Op ingenieuze wijze zit de C2-batterij die de Level Lock van stroom voorziet in de nachtschoot zelf. Level Home, het bedrijf achter de Level Lock, belooft een batterijduur van een jaar.

Eenmaal geïnstalleerd, beschikt de Level Lock over de meeste functies die u van een slim slot mag verwachten, inclusief keyless entry met uw iPhone of Android-telefoon, de mogelijkheid om sleutels te delen die alleen op een bepaalde dag en tijd actief zijn, automatisch ontgrendelen wanneer je nadert de deur met een iOS-apparaat en een geschiedenis van wie onlangs je deur heeft vergrendeld of ontgrendeld.

level lock batterij

Het Bluetooth-enabled Level Lock, dat afgelopen oktober voor het eerst werd aangekondigd, zal naar verwachting worden geleverd met native HomeKit-ondersteuning, wat betekent dat je het slot kunt bedienen met spraakopdrachten via Siri. Een HomeKit-hub (zoals een Apple TV, een iPad of een HomePod) zorgt voor afstandsbediening van de Level Lock, evenals de mogelijkheid om automatiseringen in te schakelen.

Helaas is er geen ondersteuning voor Alexa of Google Assistant, en er is ook geen Zigbee- of Z-Wave-ondersteuning.

Level Home zet geïnteresseerde Level Lock-klanten momenteel op een wachtlijst. Een bedrijfsvertegenwoordiger zegt dat de eerste apparaten in de komende weken zullen worden verzonden.

De Level Lock kost $ 249 zodra deze algemeen beschikbaar is, maar je kunt hem voor $ 199 krijgen als je je registreert op de wachtlijst van Level.

0 Shares:
You May Also Like