Het perfecte hoogtepunt voor uw buitenbeplanting

philips hue lily pink

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Robuuste constructie zal waarschijnlijk langer meegaan dan de levensduur van 25.000 uur van de LED’s Elke voeding kan maximaal vijf lampen ondersteunen Geweldige software en een uitgebreide verzameling bijbehorende producten, binnen en buiten

nadelen

Niet erg helderZigBee heeft een beperkt bereik, vooral als de brug zich in het huis bevindtPrijzig

Ons oordeel

Signify’s Philips Hue Lily landschapsverlichting is onbetwistbaar duur, maar het hoogwaardige ontwerp en de constructie van deze armaturen, de bijbehorende software en de diepte van de hele productlijn rechtvaardigen de kosten.

Is uw tuin klaar voor een close-up? De Philips Hue Lily – een aanvulling op de Hue Calla-padverlichting die we in december hebben getest – bestaat uit drie van kleur veranderende slimme LED-spots die je op palen kunt monteren of aan muren kunt bevestigen.

Gebruik ze in uw tuin en ze zorgen voor geraffineerde verlichtingsaccenten voor uw landschapsarchitectuur. Maar als je bomen en struiken er overdag ondermaats uitzien, zal de Hue Lily ze er ‘s nachts echt armoedig uit laten zien. De lichten zelf, zoals je zou verwachten van het prijskaartje van $ 280 (add-on spots kosten $ 80 per stuk), zijn eersteklas armaturen.

De cilindrische behuizingen zijn gemaakt van zwart aluminium met glazen lenzen en hun IP65-classificatie geeft aan dat ze volledig weerbestendig zijn: beschermd tegen waterstralen (tot een mondstuk van 6,3 mm, zoals een sprinklersysteem) en volledig beschermd tegen stof.

lelie installatie

U moet een afgedichte inline-voeding aansluiten op een buitenstopcontact en vervolgens een tweede kabel daarop aansluiten met een bajonet-achtige fitting. Philips biedt twee T-vormige elektrische connectoren die u veel flexibiliteit bieden bij het leggen van kabels. U kunt verlengkabels kopen als u langere afstanden tussen elk licht wilt, of als uw buitenstopcontact ver verwijderd is van waar u de lichten wilt plaatsen.

Mooi, zo niet krachtig licht

philips hue app-opname 1

De dimbare LED’s aan de binnenkant produceren tot 600 lumen (gelijk aan een gloeilamp van 49 watt) en kunnen elk afzonderlijk worden bediend met de Hue-app.

Die onafhankelijkheid gaat verder dan ze ook aan en uit te kunnen zetten; je kunt elk licht instellen om ofwel wit licht te produceren (in kleurtemperaturen variërend van een warme 2.000 Kelvin tot een zeer koele 6.500 K), of een van de 16 miljoen kleuren met behulp van de respectieve kleurenwielen in de app.

Naast , kunt u voorgedefinieerde lichtscènes op basis van kleur en helderheid oproepen of deze bewerken en helemaal zelf creëren. Zoals met alle Philips Hue-producten, is deze gebaseerd op draadloze ZigBee-technologie, dus je moet een Hue Bridge op je router aansluiten als je er nog geen hebt (de bridge, die niet is inbegrepen, verkoopt voor ongeveer $ 50 op Amazon). Elke bridge kan tot 50 Hue-lampen ondersteunen.

Met Hue Routines kun je opeenvolgingen van verlichtingsgebeurtenissen maken op basis van de dag van de week en het tijdstip van de dag. Ik heb bijvoorbeeld een routine gemaakt die ik ‘Achtertuin bij nacht’ noemde, waarbij de Philips Hue Calla-padverlichting in bolderstijl verandert in een scène die ‘helder’ wordt genoemd om mijn looppad te verlichten, en de drie Philips Hue Lily-spots in een scène genaamd “Savannah sunset” om een ​​Japanse esdoorn en een paar grote struiken in een warm wit licht te baden. Deze routine gaat automatisch aan bij zonsondergang en gaat uit bij zonsopgang.

Als je een slimme luidspreker hebt, kun je alle Hue-lampen bedienen met Alexa- of Google Assistant-spraakopdrachten. Om energie te besparen, vertel ik Alexa meestal om de Hue-lampen uit te doen als ik naar bed ga. Maar het is fijn dat ik er niet aan hoef te denken om het licht aan te doen als ik ‘s avonds naar buiten ga.

Het installeren van een van de nieuwe Hue Outdoor-sensoren zou een nog betere oplossing zijn als je alleen verlichting wilt als je buiten bent (of als je beweging wilt om lampen aan te laten gaan om inbrekers ervan te weerhouden rond te hangen). Die sensor kan ook Hue-verlichting in je huis laten aangaan als reactie op beweging daarbuiten.

Signify (voorheen Philips Lighting) verwacht dat zijn Philips Hue-verlichtingsproducten een aardige cent zullen opleveren; tot nu toe hebben ze consequent het type product van hoge kwaliteit en premium-ervaring geleverd dat het prijskaartje rechtvaardigt. De Philips Hue Lily is geen uitzondering.

0 Shares:
You May Also Like