Het is niet veel om naar te kijken, maar het biedt premium functies en een goed beeld

adt blue doorbell camera.primary jpg

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Door de gebruiker gedefinieerde detectiezones is standaardGezichtsherkenning is standaardGeïntegreerde batterijback-up (hoewel deze bedraad moet zijn)

nadelen

Niet-inspirerend ontwerpBulkyMoet worden aangesloten op de voeding

Ons oordeel

De Blue Smart Doorbell Camera van ADT is een bedrade videodeurbel die geavanceerde detectiefuncties en 24 uur cloudopslag biedt zonder een maandelijks abonnement.

ADT’s Blue Smart Doorbell Camera is een bedrade videodeurbel die op zichzelf kan werken, in combinatie met ADT’s Blue Indoor Camera (hier beoordeeld) en Blue Outdoor Camera (recensie binnenkort), of kan worden geïntegreerd in het bredere LifeShield DIY-huisbeveiligingssysteem dat ADT vorig jaar overgenomen (ADT is bezig om LifeShield te hernoemen naar Blue door ADT).

Net als concurrerende videodeurbellen, heeft de Blue Smart Doorbell Camera een tweerichtingsgesprekfunctie waarmee eigenaren zowel met mensen aan hun voordeur kunnen praten als ze kunnen horen via een smartphone-app. ADT zegt dat de camera 180 graden van links naar rechts vastlegt en waterbestendig is voor gebruik buitenshuis.

Het maakt verbinding via Wi-Fi en wordt geleverd met een aantal gratis detectiefuncties die premiumfuncties zijn op sommige concurrerende camera’s: bewegingsdetectiezones en gezichtsherkenning. Je krijgt ook 24 uur video-opslag in de cloud zonder dat je een abonnement nodig hebt. De camera is compatibel met Amazon Alexa en IFTTT.

Installatie

Installatie was relatief eenvoudig. De deurbel heeft een 16- tot 24-volt AC-voeding nodig, wat de standaard deurbelvoeding is in de Verenigde Staten.

De meeste videodeurbellen klikken op een montagebeugel die in de muur wordt geschroefd, maar de blauwe is een beetje anders. In plaats van een beugel te gebruiken, gebruikt de blauwe deurbel een ‘stroombeugel’. Dit is een montagebeugel met een ingebouwde batterij. Daarop klikt de deurbel dan vast. De toevoeging van een batterij in de basis betekent dat deze blijft werken als de stroom van de deurbel uitvalt.

ADT blauwe deurbelcamera 3

De power bracket wordt met twee schroeven aan de muur bevestigd en als alternatief levert ADT ook plakstrips. Deze zijn niet zo veilig of permanent, maar heel vaak kunnen huurders niet in hun muren boren.

Het verbinden van de deurbel met je wifi-thuisnetwerk werkt met de Blue by ADT-app en camera samen. De app geeft een QR-code weer die de naam en het wachtwoord van uw wifi-netwerk bevat. Je houdt gewoon het scherm van je smartphone voor de camera van de deurbel en het legt de streepjescode vast en gebruikt de informatie om verbinding te maken met je wifi.

Toen ik uiteindelijk de deurbel kreeg, ging het verbinden gemakkelijk en snel. Het duurde even voordat ik me realiseerde dat de deurbel wordt geleverd met een kleine DIP-schakelaar aan de achterkant, die in de “uit” -stand staat. Eerst dacht ik dat de deurbel dood was, maar hij moest gewoon aangezet worden. De app zegt wel dat je hem aan moet zetten en dat heb ik gemist, dus het is mijn schuld dat ik problemen had; maar ik denk ook dat het niet nodig is om hem uitgeschakeld te verzenden. Geen enkele andere deurbelcamera die ik heb getest komt zo goed.

ADT Blauwe Deurbel Camera 04

In gebruik

De deurbel heeft hetzelfde ontwerp als andere apparaten in de Blue-familie: een stevige, matgrijze plastic behuizing met een groot zwart rond stuk plastic rond de camera en een streep linksonder op de behuizing die oplicht wanneer deze actief is. Ik ben niet zo’n fan van het ontwerp, maar je smaak kan verschillen.

Het beeld van de deurbel was mooi scherp op mijn telefoon en werkte zowel overdag als ‘s nachts. ‘S Nachts is het beeld zwart-wit, maar ik merkte dat het overschakelde naar de kleurmodus voor overdag toen mijn veranda-verlichting aanging.

ADT blauwe deurbelcamera

Er zijn verschillende instellingen voor bewegingsdetectie. In zijn meest elementaire vorm zal het waarschuwen voor elke beweging binnen bereik, maar ik ontdekte dat dit resulteerde in buitensporige waarschuwingen. Elke keer dat er een auto voor mijn huis door de straat reed, zoemde mijn telefoon.

Het werd aanzienlijk rustiger toen ik het overschakelde naar persoonsdetectie, die alleen probeert te waarschuwen voor beweging door mensen en dingen zoals voertuigen negeert. Het werd nog stiller toen ik een aangepaste detectiezone instelde die alleen mijn eigendom dekte, in plaats van ook de straat.

Er is ook een optie om bewegingsdetectie volledig uit te schakelen en alleen meldingen te krijgen wanneer de deurbelknop wordt ingedrukt.

ADT blauwe deurbelcamera

Een gezichtsherkenningsfunctie meldt bekende of onbekende gezichten. Ik heb het niet lang genoeg gebruikt om een ​​goed gevoel te krijgen hoe goed dit werkt. Mijn ervaring met andere deurbellen is dat het enkele weken of maanden duurt voordat zo’n systeem echt goed werkt.

Als er toch iemand bij je aan de deur komt, kun je diegene op afstand aanspreken en via de app horen wat hij te zeggen heeft.

Verlenger en bel

Voor een extra $ 50 kunnen gebruikers een bereikvergroter en bel aan het apparaat toevoegen. Hij maakt via low-power draadloos verbinding met de videodeurbel en biedt een brug naar het wifi-netwerk. Het bevat ook een luide gong die klinkt wanneer iemand op de deurbelknop drukt.

Net als de rest van het systeem is de bel een stevig apparaat van mat grijs plastic. In gebruik werkte het zoals bedoeld. De functie voor bereikuitbreiding werkt ook met de blauwe binnen- en buitencamera’s, en als je een van de doe-het-zelf beveiligingssystemen van ADT hebt, kan de gong fungeren als een extra sirene als het alarmsysteem wordt geactiveerd.

ADT Blauwe Deurbel Camera 07

Waar het op neerkomt:

De Ring Video Doorbell 2 blijft onze topaanbeveling als je een deurbel op batterijen nodig hebt, en de Arlo Video Doorbell is een iets geavanceerder bedrade product dan het aanbod van ADT, maar je moet een abonnement van $ 2,99 per maand betalen om er ten volle van profiteren. De ADT Blue Doorbell-camera daarentegen kan worden geïntegreerd in een breder doe-het-zelf-huisbeveiligingssysteem – en het is $ 50 goedkoper dan de Vivint Doorbell Camera Pro, die geavanceerder is maar professionele installatie en een maandelijks serviceplan vereist.

0 Shares:
You May Also Like