Het is goed, maar het is niet nieuw of verbeterd genoeg om de beste te zijn

ring video doorbell 3 plus primary

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Zeer goede bewegingsdetectiefuncties Scherpe video (zelfs als het maar een resolutie van 1080p is) Uitstekende integratie met Ring Alarm en de Amazon Echo-familieDual-band wifi

nadelen

Netwerkconnectiviteit hapert zonder de Ring Chime Pro van $ 50 Ongeïnspireerd industrieel ontwerp Achter de tijd in termen van videoresolutie en gezichtsveldNiet de juiste keuze voor gebruikers van Google Home/Nest Hub

Ons oordeel

Als je all-in bent met het Ring-ecosysteem, is dit de deurbel om te kopen. Maar het is niet de moeite waard om te upgraden van de Ring Video Doorbell 2, en er zijn betere keuzes als je je wagen nog niet aan Ring hebt gekoppeld.

De derde generatie deurbelcamera van Ring is verkrijgbaar in twee verschillende smaken: de Ring Video Doorbell 3 van $ 200 en de Ring Video Doorbell 3 Plus van $ 230, die hier wordt besproken. Het meest opvallende kenmerk is dat je met de extra $ 30 een “pre-roll” van vier seconden krijgt die begint met het opnemen van bewegingsgebeurtenissen voordat de deurbel je een waarschuwing stuurt. Als je een bestaande bedrade deurbel vervangt, kan deze gebruikmaken van die laagspanningsbron, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het opladen van een batterij.

Maar de concurrentie in deze ruimte wordt hevig, en in tegenstelling tot sommige andere videodeurbellen die we de laatste tijd hebben besproken, heeft Ring de videoresolutie niet verder dan 1080p verhoogd, en de nieuwe camera heeft nog steeds het gezichtsveld van 160 graden van zijn voorganger. De batterijgevoede Eufy Security Wireless Video Doorbell is bijvoorbeeld ook beperkt tot een gezichtsveld van 160 graden, maar legt video vast met een resolutie van 2560×1920. Ondertussen biedt onze algemene favoriet in deze categorie – de slanke Arlo Video Doorbell – een videoresolutie van 1536 × 1536 pixels en een gezichtsveld van 180 graden. De deurbel van Arlo heeft echter niet de mogelijkheid om op batterijen te werken.

Ring-app van Ring Video Doorbell 3 Plus

Ring biedt een van de beste ecosystemen voor thuisbeveiliging, met een breed scala aan binnen- en buitencamera’s, slimme verlichting en het uitstekende doe-het-zelf Ring-alarmsysteem met zeer goedkope professionele bewaking. Als je al diep met Ring bezig bent en een videodeurbel nodig hebt, is het heel verstandig om een ​​van Ring’s deurbellen te kopen. Dat gezegd hebbende, biedt deze nieuwe generatie niet genoeg nieuw of beter om een ​​upgrade-aanbeveling te rechtvaardigen.

Verbeteringen in bewegingsdetectie

De manier waarop de Ring Video Doorbell 3 Plus met bewegingsdetectie omgaat, is verbeterd, maar de verandering versterkt de fragmentatie die is opgetreden met Ring’s beveiligingscamera’s: elke camera heeft een andere manier om bewegingsdetectie te verwerken. Dit is niet erg als je maar één Ring-camera hebt of als je het type bent dat het gewoon is en vergeet het maar, maar het kan frustrerend zijn voor mensen die graag sleutelen en dingen verfijnen en die een mengsel van Ring-producten.

Net als bij de tweede generatie deurbel van Ring, helpt een in-app-wizard je om een ​​boogvormige bewegingsdetectiezone binnen het gezichtsveld van de camera uit te breiden of te verkleinen. Net als bij het model van de tweede generatie kun je deze boog in drie segmenten verdelen waar je bewegingsdetectie aan of uit kunt zetten. Dit is handig voor het maskeren van gebieden waar bomen of struiken die in de wind waaien valse waarschuwingen kunnen veroorzaken.

Het nieuwe model voegt een vierde “nabije” zone toe die zich richt op beweging binnen 5 tot 15 voet van de deurbel. Naast , kunt u in de liveweergave vierhoekige “privacyzones” tekenen die niet alleen niet worden gecontroleerd op beweging, er wordt zelfs geen video opgenomen in deze zones. Dit is geweldig voor het blokkeren van het huis van een naaste buurman of een deel van uw eigen huis of tuin waarvan u zeker wilt zijn dat deze nooit wordt bewaakt.

Een optionele instelling voor Alleen personen stuurt alleen waarschuwingen wanneer mensen worden gedetecteerd, en de deurbel was redelijk goed in het onderscheiden van mensen en dieren, maar de goedkopere (maar bekabelde) Arlo Video Doorbell was veel beter op deze score.

Ring-app van Ring Video Doorbell 3 Plus

Ik noemde de nieuwe pre-roll-functie bovenaan; sta me toe daar nu wat nader op in te gaan. Wanneer u een opgenomen gebeurtenis afspeelt, ziet u vier seconden zwart-witvideo die eraan voorafgaat. Deze vier seconden leggen vast wat er voor de camera gebeurde. Het stuurde je een bewegingswaarschuwing, wat zeer nuttig forensisch bewijs zou kunnen zijn als de deurbel een indringer of iets anders belangrijks zou vastleggen. Je kunt de preroll-video ook live bekijken in de camera-app: deze verschijnt in een venster in de linkerbovenhoek van de liveweergave, beeld-in-beeld-stijl. Tik op het venster en het zal naar het volledige scherm gaan en van plaats wisselen met de liveweergave.

Gebruikerservaring en de Ring Chime Pro

Ring-app van Ring Video Doorbell 3 Plus

De Ring Video Doorbell 3 Plus leverde een uitstekende videokwaliteit, zij het met een klein fish-eye-effect. En hij heeft natuurlijk tweerichtingsaudio met ruisonderdrukking, zodat je een bezoeker aanspreekt, een bezorger laat weten waar hij een pakket moet achterlaten of een advocaat waarschuwt om weg te zoemen. Maar ik heb verbindingsproblemen ondervonden tijdens mijn tijd met het apparaat. De Ring-app bleef hangen terwijl hij verbinding maakte met de deurbel om een ​​liveweergave te streamen, en soms laadde hij de feed helemaal niet. Vreemd genoeg kwam ik dit probleem niet zo vaak tegen als ik op een pushmelding reageerde.

De ervaring werd aanzienlijk beter toen ik de optionele Ring Chime Pro ($ 50) installeerde die Ring samen met de deurbel stuurde – het fungeert onder andere als een wifi-bereikvergroter voor Ring-apparaten – maar dat proces was zijn eigen verhaal van wee .

De dual-band Chime Pro aan het werk krijgen met mijn Eero mesh wifi-router met behulp van de Ring-app op een Google Pixel 4-smartphone veranderde in een urenlange beproeving. Als laatste poging stapte ik over naar een iPhone 8 en ziedaar, de installatie duurde slechts een paar minuten. Uw kilometerstand, zoals ze zeggen, kan variëren.

Als je een bedrade deurbel hebt en de Ring Video Doorbell 3 Plus op die voeding aansluit, gaat je bestaande bel af. Als je geen bestaande bedrading hebt of gewoon de eenvoud van het monteren van je nieuwe deurbel aan de muur wilt, moet je erop vertrouwen dat je telefoon hoort wanneer iemand op de deurbelknop drukt. De Ring Chime Pro biedt een tweede meldingsoptie, en het hebben van een Amazon Echo slimme luidspreker of slimme display in uw huis biedt meer.

Schakel de Ring-vaardigheid in de Alexa-app in en wanneer een bezoeker op de deurbelknop drukt, klinkt er een deurbelsignaal op je Echo (je kunt kiezen uit een reeks geluiden in de app). U kunt met uw bezoeker praten via de Echo, en als het een model met een display is, kunt u ze ook zien, net zoals u zou doen wanneer u uw smartphone gebruikt. De videostreamingfunctie werkt ook met Amazon Fire TV-apparaten.

beltoon pro

Gebruikers van Google Home, Nest Hub en Chromecast zullen lang niet zo’n goede ervaring hebben. Koppel je Ring-account aan je Google Home en je kunt de Google Assistent vertellen dat je Ring-camera’s video moeten opnemen, je kunt vragen naar de nieuwste bewegings- of deurbelgebeurtenissen en naar de gezondheid van je Ring-apparaten (zoals het huidige batterijniveau). Maar dat is het ongeveer. Videostreaming en andere handigere functies worden niet ondersteund.

Waar het op neerkomt:

Aan het industriële design van de Ring Video Doorbell 3 Plus is niet veel veranderd. Je krijgt de keuze uit satijnnikkel of Venetiaans bronzen frontplaten voor de onderste helft van de deurbel, maar het is nog steeds een stevig ding, met afmetingen van 5,1 x 2,4 x 1,1 inch (HxBxD), vergeleken met 5,05 x 2,5 x 1,08 apparaten voor de tweede generatie apparaat. Aan de positieve kant kan iedereen die upgradet van het oudere model de batterij ervan redden en als reserve gebruiken (Ring voerde ook een tijdelijke promotie op het moment van deze recensie die kopers recht gaf op een gratis reservebatterij, ter waarde van $ 29). .

De Ring Video Doorbell 3 Plus verbetert de resolutie van zijn tweede generatie deurbel niet, en ik was teleurgesteld over de netwerkprestaties, ondanks de dual-band wifi-adapter. Het toevoegen van de Ring Chime Pro aan de oplossing verhoogt het prijskaartje tot $ 280. Dat gezegd hebbende, als je all-in bent gegaan op Amazon’s Ring- en Echo-ecosystemen en je hebt een videodeurbel nodig, dan is dit degene die je wilt. Als je de Ring Video Doorbell 2 al hebt, is er gewoon niet genoeg “nieuw en verbeterd” aan het apparaat van de derde generatie om een ​​upgrade te rechtvaardigen.

0 Shares:
You May Also Like