Het draadloze beveiligingssysteem van Vava daalt tot $ 200, alleen vandaag

vavaoutdoorwiireless

Als je de wereld van slimme beveiligingscamera’s wilt betreden, mis deze deal dan alleen vandaag niet. Amazon verkoopt het Vava Wireless Came Pro outdoor beveiligingscamerasysteem 2-pack voor $ 196. Dat is $ 84 onder de gebruikelijke prijs en het laagste punt ooit. De verkoop eindigt woensdagavond even voor middernacht.

We hebben dit specifieke camerasysteem niet beoordeeld, maar het wordt goed beoordeeld op Amazon, met een gemiddelde van 4,5 van de 5 sterren in 867 beoordelingen. Het beschikt over 1080p video-opname, bewegingsdetectie, tweerichtingsaudio en een IP66-classificatie, wat betekent dat het stofdicht is en bestand is tegen zware regen. De camera heeft een groothoeklens van 110 graden en infrarood voor nachtzicht.

Voor opslag gebruikt het SD- en TF-kaartsleuven met een 8GB TF-kaart in de bundel. Het kan ook verbinding maken met de cloudservice van het bedrijf als u met meerdere apparaten toegang wilt tot video-opnames.

In de doos krijg je het basisstation en twee camera’s, montagemateriaal, ethernetkabel en voedingsadapter. De camera’s werken op oplaadbare batterijen die tot 100 dagen mee kunnen gaan (gebaseerd op vijftien video-opnames per dag van elk ongeveer tien seconden).

Over het algemeen is het een mooi uitziende kit die beschikbaar is voor een stevige prijs. Als de kit met twee camera’s overkill voor je is, is de kit met één camera ook te koop voor $ 140, een daling van $ 200.

[Today’s deal: Vava Wireless Cam Pro outdoor security system 2-pack for $196.]
0 Shares:
You May Also Like