Het door advertenties ondersteunde niveau van Paramount+ zal binnenkort goedkoper zijn, maar er is een addertje onder het gras

paramountplus

De Streamable meldt dat vanaf juni Paramount+’s huidige advertentie-ondersteunde laag, die $ 5,99 per maand kost (en afkomstig is van de voorganger van Paramount +, CBS All Access) zal worden vervangen door een vrijwel identiek abonnement met advertenties voor $ 4,99 per maand, of een dollar uit.

Dat is het goede nieuws. Het slechte nieuws: het nieuwe “beperkte commercials”-plan van Paramount+ zal een voordeel opleveren dat bij het origineel hoorde: toegang tot uw lokale CBS-filiaal. Daarvoor moet je opscheppen voor de advertentievrije laag van Paramount+, die $ 9,99 per maand kost.

Een ander verschil zijn de “veranderingen” aan live sportprogramma’s, hoewel “het momenteel niet bekend is wat dat zal inhouden”, aldus The Streamable.

Terwijl Paramount+-moeder Viacom CBS eerder dit jaar de prijswijzigingen voor de advertentie-ondersteunde laag aankondigde, had het bedrijf de exacte timing tot nu toe niet bekendgemaakt.

Als u uw lokale CBS-filiaal via Paramount + wilt blijven bekijken zonder over te stappen op het premiumplan, zullen bestaande abonnees van het originele $ 5,99 advertentie-ondersteunde abonnement grootvaders worden (klik hier en scrol omlaag naar de kleine lettertjes) als ze dat niet doen kies voor de nieuwere, goedkopere laag “beperkte commercials”.

Door de prijs van zijn advertentie-ondersteunde abonnement te verlagen, zal Paramount+ gelijke tred houden met Peacock, dat zijn eigen abonnement met advertenties heeft voor $ 4,99. HBO Max introduceert volgende maand zijn eigen advertentie-ondersteunde abonnement, maar de prijs is nog niet bekendgemaakt.

ViacomCBS kondigde ook aan dat , een sciencefictionfilm met Mark Wahlberg in de hoofdrol, de bioscoop zal overslaan en in juni op Paramount+ zal verschijnen, terwijl ze ook beloofde dat de streamingdienst vanaf volgend jaar “gemiddeld een originele film per week” zou beginnen.

0 Shares:
You May Also Like