Het beste Free Gegevensherstelsoftware voor Windows 11 in 2022

Mogelijk hebt u enkele belangrijke gegevens opgeslagen op uw Windows 11-computer. Niet alleen jij, bijna iedereen bewaart en bewaart belangrijke bestanden, foto’s op hun computers. Maar soms kunnen er incidenten op uw computer plaatsvinden of kunnen belangrijke gegevens verloren gaan. U kunt enkele belangrijke gegevens kwijtraken na een systeemcrash, virus-malware-infectie of zelfs als gevolg van het per ongeluk verwijderen van bestanden. Dat is waarom een Beste tool voor gegevensherstel is nodig voor een computer. Dus welke is het beste?

Beste tool voor gegevensherstel

Er zijn veel Free en betaalde tools voor gegevensherstel die via internet kunnen worden gedownload en gekocht. Als u echter niet te veel grote bestanden hebt om te herstellen, free data herstel is genoeg om de taak te doen. Na het zoeken en vergelijken van verschillende freeware-tools voor gegevensherstel, iBeesoft Free Gegevensherstel wordt sterk aanbevolen om verloren of verwijderde bestanden van Windows 11 te herstellen.

iBeesoft Free Data herstel

iBeesoft Free Gegevensherstel is een geweldig hulpmiddel voor gegevensherstel in Windows 11. Het is een free maar uitgebreide tool om gegevens te herstellen voor interne harde schijven van Windows 11-computers en andere apparaten, waaronder SSD, HDD, USB-flashstations, SD-kaarten, CF-kaarten, micro-geheugenkaarten, enz., en ongeacht wat de gegevens hebben veroorzaakt verlies in Windows 11.

iBeesoft Free Data Recovery biedt mensen bijna alle behoeften aan een tool voor gegevensherstel. Het heeft de behoeften van mensen als de inhoud voor de upgrade genomen. Momenteel wordt het geleverd met de volgende hoofdfuncties.

iBeesoft Free Functies voor gegevensherstel

Herstel bestanden op Windows 11 tot 2 GB, wat zelden wordt aangeboden door andere ontwikkelaars van gegevensherstel. Meest free software voor gegevensherstel biedt slechts 500 MB bestandsherstel voor: free, zoals Disk Drill. Herstel bestanden die verloren zijn gegaan in Windows 11, inclusief gegevensverlies als gevolg van verwijdering, Windows 11-update, Windows 11-update veroorzaakte partitie-opmaak, Windows 11-updatefout, Windows 11-downgrade, enzovoort. Herstel bestanden van 2000+ verschillende typen van harde schijven en apparaten, inclusief interne harde schijven van Windows 11 computers en aangesloten externe harde schijven. Elk apparaat dat u op uw computer kunt aansluiten en het kan worden herkend door uw computer, dan iBeesoft Free Data Recovery zal eraan werken om bestanden op te halen. Herstel meer dan 1000+ soorten bestanden, inclusief afbeeldingen, video’s, audiobestanden, archieven, documenten met verschillende bestandsextensies, zoals afbeeldingen in .png, .jpg, .jpeg, .gif, enz. Herstel gegevens die verloren zijn gegaan in meer dan 500 scenario’s, zoals verwijdering, formatteren van de harde schijf, verloren en verwijderde partities, systeemfouten, systeemcrash, onbewerkte harde schijf, enzovoort.

Naast het herstellen van meerdere bestandstypen van verschillende harde schijven en apparaten, iBeesoft Free Data Recovery-software kan bestandsfragmenten verzamelen en matchen om beschadigde MP4- en MOV-video’s, afbeeldingen, PDF’s en andere documenten te repareren. Dit kan een uitstekende functie zijn voor een software voor gegevensherstel omdat bestanden beschadigd raken na verwijdering en bestanden die zijn hersteld door veel andere hulpprogramma’s voor gegevensherstel niet kunnen worden geopend.

Gegevens herstellen met iBeesoft-gegevensherstel

De software is erg vriendelijk voor gebruikers, zelfs personen die niet veel technieken voor gegevensherstel en computervaardigheden kennen, kunnen het gebruiken om gemakkelijk gegevens op te halen. Met slechts 3 eenvoudige stappen weten mensen of ze de benodigde bestanden kunnen herstellen of niet:

Download en installeer iBeesoft Free Gegevensherstel en scan harde schijf om een ​​voorbeeld te krijgen en bestanden te herstellen.

Het hele proces is gestroomlijnd. Zodra gebruikers de software hebben geïnstalleerd en geopend, weten ze hoe ze deze moeten bedienen.

Hiermee kunnen gebruikers de harde schijf scannen op herstelbare bestanden, een voorbeeld van geselecteerde bestanden bekijken voordat ze gegevens herstellen, zodat mensen de benodigde bestanden kunnen ophalen.

iBeesoft-gegevensherstel free versus betaald

U vraagt ​​zich vast af wat u moet doen als het benodigde herstelbestand groter is dan 2 GB. Maak je geen zorgen, je kunt de volledige versie van iBeesoft Data Recovery krijgen met minder geld in vergelijking met andere tools en services voor gegevensherstel.

iBeesoft-gegevensherstel Free Versie iBeesoft-gegevensherstel

Volledige versie

Onbeperkt bestandsherstel Slechts tot 2 GB
Voorbeeld voor herstel
Herstel beschadigde foto’s, video’s en documenten
Free 7*24 techniek ondersteuning
Free levenslange update
Prijs Free $45.95

iBeesoft Free Data Recovery heeft geen verschil tussen de free versie en de volledige versie, behalve de totale bestandsgrootte die het ondersteunt om te herstellen. iBeesoft Free Data Recovery biedt gebruikers dezelfde functies als iBeesoft Data Recovery biedt, inclusief het scala aan bestandstypen en ondersteuning voor apparaten.

De free versie stelt gebruikers in staat om tot 2 GB bestanden volledig te herstellen free, die zelden beschikbaar is bij hulpprogramma’s voor gegevensherstel. Dit is erg handig voor mensen die alleen in noodgevallen meerdere bestanden willen herstellen. En de volledige versies zijn allemaal levenslang gevalideerd, zodat gebruikers gegevens kunnen herstellen zonder enige beperking of beperking van de bestandsgrootte. Het betekent dat als je eenmaal de levenslange volledige versie hebt gekregen, je deze levenslang kunt gebruiken en upgraden voor free.

Voordelen voor iBeesoft Free Data herstel:

Het herstelt tot 2 GB bestanden voor volledig free.Het heeft een zeer eenvoudige interface. Ondersteunt meerdere bestands- en apparaattypen. Corrigeer beschadigde video’s en afbeeldingen tijdens het scannen. Voorbeeld van bestanden voor herstel. Het slagingspercentage van bestandsherstel is zo hoog als 99,65%.

Nadelen voor iBeesoft Free Data herstel:

Geen zoekoptie in het resultatenvenster. De filterfunctie moet worden bijgewerkt voor het resultatenvenster

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like