Herziening van de beste bestandscompressoren voor Mac

Compression softwares for Mac

Bestandscompressoren, of gewoon archiveringssystemen, worden vaak over het hoofd gezien als het gaat om Mac-software die echt nuttig is. Pas als je een grotere video als bijlage aan een e-mail moet toevoegen of als je die vakantiefoto’s naar je familie wilt sturen, realiseer je je hoe handig een bestandscompressor voor Mac werkelijk is.

Het maakt niet uit of je wat ruimte op je computer wilt besparen door bestanden te archiveren of het alleen nodig hebt voor de bovengenoemde bewerkingen, het installeren van een Mac-bestandscompressor is een van de acties die je vroeg of laat zeker gaat ondernemen. Dus, is het niet beter om dit nu te regelen en uit te zoeken wat de beste app voor de klus is? In plaats van kostbare tijd te verspillen terwijl u probeert iets aan een zeer belangrijke e-mail toe te voegen, alleen om te merken dat het boven de maximale grootte is?

Maak je geen zorgen, je bent hierin niet de enige. We hebben een lijst samengesteld met de beste Mac-software voor bestandscompressoren, zodat u precies weet welke u moet proberen om de beste voor uw behoeften te vinden.

Comprimeer bestanden op Mac met deze top-apps

Zoals beloofd, stellen we een lijst samen met de beste Mac-software voor compressiebestanden om je te helpen in elke situatie waarin je ruimte moet besparen of documenten moet archiveren om in een bepaalde dop te passen. Na een grondig selectieproces hebben we zeven apps geselecteerd waarop je zeker kunt rekenen als topcompressor Mac-hulpprogramma’s.

Commandant Een

Commander one is de beste bestandsbeheerder voor macOS die feilloos werkt met ZIP-, RAR-, 7Zip-, TBZ-, TGZ-archieven

Als u op zoek bent naar een free, dual-pane, archiver die de meest populaire formaten aankan, zou Commander One de eerste app moeten zijn om naar te kijken. Het maakt niet uit of u een bestand op Mac comprimeert om te verzenden via een overdracht-app of dat u meer schijfruimte wilt hebben voor ander gebruik, deze software biedt u meerdere manieren om met gegevenscompressie om te gaan.

Commander One heeft meerdere functies, waaronder extractie, het openen van het archief als een map en het kopiëren van de bestanden uit een archief zonder uit te pakken. Het bevat wat mogelijk de beste terminalemulator voor Mac is. De twee panelen maken het uiterst eenvoudig om archieven te bekijken en al uw inhoud te ordenen.

Bovendien maken de drie weergavemodi en de mogelijkheid om externe schijven te integreren het een perfect hulpmiddel om altijd op de hoogte te zijn van uw documenten en gegevens.

Voordelen:

Dubbel venster voor eenvoudige navigatie Ondersteunt veel archiefformaten Ingebouwde zoekfunctie Integratie met cloudopslagservices

nadelen:

De meest geavanceerde functies zijn alleen beschikbaar in de PRO-versie

Keka

Een gebruiksvriendelijke applicatie met een focus op de beveiliging van uw bestanden

We vervolgen onze lijst met archiveringsprogramma’s voor Mac-compressiebestanden met Keka. Deze lichtgewicht app is heel eenvoudig en tegelijkertijd extreem sterk. U kunt bestanden eenvoudig archiveren door ze naar het dock-pictogram te slepen en de app de rest te laten doen.

Naast het aanbieden van compressiefuncties aan Mac-gebruikers, is Keka ook in staat om de archieven te versleutelen met AES-256-beveiliging, zodat niemand toegang heeft tot de inhoud, zelfs als ze uw archief te pakken krijgen. Zelfs nadat u de bestanden hebt gecomprimeerd en u ze nog steeds niet in één keer kunt verzenden, kunt u een archief opsplitsen in verschillende kleinere delen.

Voordelen:

Vereist niet veel systeembronnen Geschikt voor 7Z, ZIP, TAR, GZIP, LZIP en vele andere formaten Kan een archief opsplitsen in meerdere bestanden voor gemakkelijke overdracht

nadelen:

De bètaversie van de app kan bugs bevatten die uw ervaring beïnvloeden

de Unarchiver

Free  en zeer nuttige toepassing

Als derde in onze lijst met zip-programma’s voor Mac, is The Unarchiver een echte krachtpatser als het gaat om het comprimeren en extraheren van gearchiveerde gegevens. U kunt het met slechts een paar klikken op uw Mac krijgen en u hoeft geen cent te betalen om het te gebruiken. De Unarchiver is free en dat blijft zo, een groot pluspunt in vergelijking met andere software die een upgrade vereist om toegang te krijgen tot de geavanceerde functies.

Een ander pluspunt van deze app is dat hij vreemde tekens kan lezen, zodat je gemakkelijk archieven met niet-Latijnse tekens kunt openen. Net als de meeste zip-hulpprogramma’s voor Mac, kan The Unarchiver omgaan met zip-, zipx-, RAR-, 7z-, Tar-, XAR-, ALZip-indelingen en nog veel meer.

Voordelen:

100% free om te gebruiken Lange lijst met ondersteunde formaten Biedt ondersteuning voor niet-Latijnse karakters

nadelen:

De gebruikersinterface is een beetje verouderd en kan de navigatie voor beginners bemoeilijken

iZip Unarchiver

Een uitstekende archiver die comprimeert met bijna geen verlies van bestandskwaliteit

Het comprimeren van bestanden op Mac is een fluitje van een cent bij het gebruik van iZip Unarchiver. Deze app maakt indruk door betrouwbaarheid en gedegen ondersteuning, zelfs voor de minder populaire formaten. De extractie- en compressiesnelheden zijn uitstekend voor a free app en de ondersteuning voor grootformaat is ook indrukwekkend.

De gebruikersinterface kan echter een upgrade gebruiken, omdat deze niet echt past bij het algehele macOS-ontwerp en uiterlijk. Over het algemeen kijk je naar een fatsoenlijke compressor voor Mac die de klus kan klaren als je niet te veel geïntegreerde functies wilt.

Voordelen:

Goede extractie- en compressiesnelheid Meerdere was om een ​​archief uit te pakken Meer dan 20 ondersteunde formaten

nadelen:

Gebruikersinterface en gebruikerservaring kunnen worden verbeterd om de navigatie soepeler te maken

Remo Zip

Gebruiksvriendelijke applicatie met een breed scala aan mogelijkheden

We hebben enkele apps gezien die zich bezighouden met het comprimeren van bestanden, het coderen ervan en het beheren van verschillende inhoud. Als ze echter mappen willen comprimeren, kunnen Mac-gebruikers een geweldige bondgenoot vinden in Remo Zip. Niet alleen dat je met deze app hele mappen kunt archiveren en comprimeren, maar het voegt ook een dynamische en veilige tool toe.

Voelen free te gebruiken uit 10 verschillende compressieniveaus, die een mooie mix van compressiesnelheid en bespaarde schijfruimte bieden. Bovendien kan de app zelfs een bestaand .zip- of .zipx-archief bijwerken en kunnen gebruikers zip-bestanden van maximaal 4 GB in de free versie.

Voordelen:

Comprimeert mappen zonder verlies van precisie Kies uit 10 compressieniveaus van “Superfast” tot “Best” Ondersteunt 128-bits, 192-bits en 256-bits codering voor bestanden en mappen

nadelen:

Bestandsversleuteling is alleen beschikbaar in de betaalde versie van de app

iZip

mac-bestandscompressor

Als volgende in onze lijst met Mac-compressoren nemen we iZip onder de loep. Zoals de naam al doet vermoeden, is het compressiesoftware voor Mac die vanaf het begin is ontworpen met macOS-gebruikers in gedachten. Niet alleen dat iZip ZIP-, ZPX-, RAR-, TAR- en 7ZIP-formaten aankan, maar het is free te gebruiken en het is ook compatibel met macOS Big Sur.

Deze software voegt het archief toe als een verwisselbare schijf op je Mac, zodat je de gearchiveerde bestanden gemakkelijk in Finder kunt beheren, net zoals je ze van de ene naar de andere kant zou verplaatsen. Het wordt geleverd met 256-bit AES-codering en het is free om te gebruiken, ongeacht de functies die u wilt proberen.

Voordelen:

Constante ondersteuning en updates van ontwikkelaars
Free te gebruiken zonder koopoptie Voegt een 256-bits AES-codering toe aan uw archieven

nadelen:

De compressieverhouding is niet zo hoog als die van andere zelfstandige apps, zoals Commander One

BeterZip

bestandscompressor mac

Het laatste zip-programma voor Mac dat we in dit artikel analyseren, is BetterZip en zijn plaats op deze lijst is geen indicatie van de kwaliteit ervan. Het is nog steeds een zeer krachtige archiefmaker en decompressor die formaten zoals ZIP, TAR, TGZ, XAR, 7-ZIP en meer aankan.

Niet alleen dat u er archieven mee kunt maken en extraheren, maar u kunt ook bestanden in een archief bewerken, hernoemen en verwijderen. Dit is een uitstekende zip-tool voor Mac omdat het veel compatibiliteitsproblemen behandelt die andere vergelijkbare software niet behandelt.

Voordelen:

Biedt sterke AES-256-codering voor uw gevoelige bestanden Verdubbelt als wachtwoordbeheerder, zodat u eenvoudig met een wachtwoord beveiligde inhoud kunt comprimeren Vlotte gebruikersinterface

nadelen:

Het wordt geleverd met een automatiseringsoptie via AppleScript, maar het systeem is nog niet stabiel

Conclusie

Nu zou u absoluut geen problemen moeten hebben als het gaat om het comprimeren van een bestand op Mac. Elk van de zeven apps die we voorstellen, kan gemakkelijk worden gekozen als de beste Mac-compressiesoftware. Het is nu aan jou om ze door te nemen en het beste Mac-zipprogramma te kiezen op basis van je behoeften.

Zoals u kunt zien, heeft elk sterke en zwakke punten en kunt u verschillende resultaten behalen. Het enige dat nu nog rest is om ze te testen en te zien hoe alles gaat. We hopen alleen dat we je de nodige hulp hebben gegeven door de lijst met honderden Mac-compatibele apps voor comprimering van software terug te brengen tot slechts zeven programma’s.

FAQ

Door middel van compressie verkleinen Mac-gebruikers de grootte van bepaalde bestanden of mappen om ze gemakkelijker over te kunnen zetten of om gewoon ruimte op een schijf te besparen. Het spreekt voor zich en houdt in dat je bestanden moet nemen en archiveren in kleinere versies.

Een compressiesoftware voor Mac verwijst naar elke app die bestanden en mappen kan archiveren om minder ruimte in te nemen. De beste compressiesoftware voor Mac kan verschillende formaten aan en levert een voordelige compressieverhouding.

Natuurlijk. Vooral als u de beste software voor bestandscompressie gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over dit proces. De bestanden worden eenvoudig aangepast om minder ruimte in te nemen en de meeste archiveringsbedrijven voegen zelfs een secundaire beschermingslaag toe.

Om deze bewerking uit te voeren, hebt u eerst Mac-bestandscompressiesoftware nodig. Zodra u de juiste hebt gevonden voor uw behoeften, installeert u deze en voegt u de bestanden toe om te beginnen met archiveren en hun bestandsgrootte te verkleinen. U kunt het formaat en de bestemming voor de gecomprimeerde bestanden kiezen.

Als een zipbestand nog steeds te groot is om over te zetten of als u het gewoon wat meer wilt archiveren, moet u op zoek gaan naar toepassingen met een betere compressieverhouding. Het proces duurt langer, maar u kunt bestanden nog kleiner maken.

Als je op zoek bent naar de beste Mac-app voor bestandscompressie, dan is het antwoord Commander One. Niet alleen dat het de meeste archiefformaten aankan en ook codering biedt, maar de dual-pane werking en integratie met cloudservices maken het uiterst eenvoudig om mappen en bestanden te verwerken.

0 Shares:
You May Also Like