Herstel gegevensfout Cyclische redundantiecontrole in Windows 10

Gegevensfout cyclische redundantiecontrole tijdens het kopiëren van enkele bestanden of mappen naar de harde schijf of externe schijf? Cyclic Redundancy Check is een foutdetectiecode die wordt gebruikt voor gegevensverificatie. Wanneer u deze foutmelding krijgt, betekent dit dat er iets mis is met de bestanden of de harde schijf. Soms treedt deze fout ook op in Outlook, nadat de Outlook-tool e-mails naar uw computer heeft gedownload, de gegevensfout Cyclische redundantiecontrole fout waardoor u de berichten die u hebt gedownload niet kunt bekijken. Dit probleem kan optreden als uw persoonlijke mapbestand beschadigd is.

Wat is een cyclische redundantiecontrole?

Een cyclische redundantiecontrole (CRC) is een methode voor gegevensverificatie of een foutdetectiecode die vaak wordt gebruikt in digitale netwerken en opslagapparaten om onbedoelde wijzigingen in onbewerkte gegevens te detecteren. En deze fout bij de cyclische redundantiecontrole wordt veroorzaakt door verschillende factoren, zoals beschadiging van het register, verkeerd geconfigureerde bestanden, een rommelige harde schijf, stroomuitval, enz. Deze fout belemmert u bij het kopiëren van bestanden, maakt de harde schijf ontoegankelijk en veroorzaakt problemen bij het initialiseren. Als u ook met een soortgelijk probleem worstelt, kunt u hier effectieve oplossingen toepassen.

Hoe een fout in de cyclische redundantiecontrole op te lossen?

Als u een gegevensfout cyclische redundantiecontrole op de externe harde schijf of HDD krijgt (die geen gegevens kopieert, schijf niet toegankelijk is) en gegevens op de schijf niet belangrijk voor u zijn, klik dan gewoon met de rechtermuisknop en formatteer de schijf. Maar als u het bestand belangrijk vindt, moet u het eerst van de fout herstellen met de hulp van EaseUs Data Recovery of Wondershare Data Recovery-tool.

Opmerking:

Schijffoutcontroleprogramma uitvoeren

Probeer eerst de fout te herstellen met behulp van het ingebouwde hulpprogramma van Windows Schijffoutcontroletool.

Klik met de rechtermuisknop op de schijf die cyclische redundantiecontrole blijft zeggen, kies Eigenschappen van de hulpprogramma’s. Klik vervolgens op Nu controleren onder “Foutcontrole” zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Klik vervolgens op Scannen en repareren van schijf om de schijffouten te controleren en op te lossen.

Als u Windows 7-gebruiker bent Vink “De fouten in het bestandssysteem automatisch oplossen” aan en druk op Start om een ​​basiscontrole uit te voeren en de gevonden problemen automatisch te herstellen.

Voer Schijfhulpprogramma controleren uit

U kunt ook een krachtige CHKDSK-opdracht uitvoeren met enkele extra parameters om chkdsk te dwingen de schijffouten te controleren en te herstellen.

Open eerst de opdrachtprompt als administratorType chkdsk D: /f /r en druk op Enter.

Let op: de letter “D” moet overeenkomen met de schijf waarop u de scan wilt uitvoeren.

Wacht vervolgens tot de scan is voltooid. Als het klaar is, toont CHKDSK u een rapport. Start nu uw computer opnieuw op om alles opnieuw te beginnen.

Wijzig de stationsletter

Als u een Data Error Cyclic Redundancy Check probleem opmerkt Na het wijzigen van de schijfletter, probeer dan de vorige letter te herstellen.

Druk op Windows + R, typ diskmgmt.msc en ok.Hiermee wordt het schijfbeheervenster geopend. Selecteer hier het problematische station en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer nu Stationsletters en paden wijzigen. Klik op de knop Wijzigen, herstel de vorige stationsletter en klik op OK.

Gebruik diskpart Tool

Opmerking: als u dit probleem ondervindt op de systeemschijf (C: schijf), moet u de onderstaande stappen niet toepassen. Neem contact op met een computertechnicus of HDD-ondersteuning om het probleem op te lossen.)

U kunt de fout ‘Datafout (cyclische redundantiecontrole)’ ook herstellen met behulp van de Schijfdeel. (Een krachtig hulpmiddel voor het beheer van de harde schijf) Command Tool. Opmerking: Stappen Verwijder uw gegevens, wees voorzichtig, en Maak een back-up van uw gegevens voordat u deze stappen uitvoert.

Open de opdrachtprompt als beheerder, typ schijfpart en druk op de enter-toets, Gebruik lijst schijf commando om alle beschikbare apparaten te identificeren. Typ vervolgens lijst volume om alle beschikbare stationsletters weer te geven. Typ nu selecteer Volume D (Opmerking: vervang D door het volumenummer dat aan het apparaat is toegewezen) om de problematische schijf te selecteren. Typ vervolgens schoon opdracht om de schijf schoon te maken.

Nu ga je een nieuwe partitie maken met de maak partitie primair aan opdracht.Typ de opdracht selecteer partitie 1 om de recent toegevoegde partitie te selecteren. Typ vervolgens de opdracht activeren om de nieuwe partitie te activeren Gebruik vervolgens het commando formaat FS=NTFS label=[add the letter your new drive] snel. (om de schijf te formatteren) Typ de opdracht zonder de haakjes.Type letter toewijzen = Y (vervang Y door de letter die u aan het apparaat wilt toewijzen).

Formatteer de schijf

Als de bovenstaande oplossing niet werkte, krijg je nog steeds gegevensfout Cyclische redundantiecontrole en probeer dan de problematische schijf te formatteren. Opmerking: Het formatteren van de schijf zal alle gegevens wissen, maar de gegevens zijn het belangrijkst voor u, dan kunt u een professionele gegevenshersteltool gebruiken om de gegevens te herstellen. en Deze stap is niet van toepassing op systeemschijven (C: Drive)

Om de schijf te formatteren, opent u de opdrachtprompt als beheerder

typ dan formaat D: /FS:NTFS en druk op de enter-toets.

(Opmerking: vervang D: door de letter van de problematische schijf.)

Dit zijn enkele van de meest toepasselijke oplossingen om het probleem met de cyclische redundantiecontrole van de gegevensfout voor alle harde schijven, externe schijven of USB-schijven op te lossen. Ik hoop dat na het toepassen van de bovenstaande oplossingen je schijf normaal zal werken of als je nog steeds hetzelfde probleem hebt, denk ik dat het tijd is om de schijf bij de fabrikant te controleren voor ondersteuning.

Gegevensfout (cyclische redundantiecontrole)’ op Outlook

Als u een cyclische redundantiecontrolefout krijgt in Outlook. Controleer dan eerst de schijffouten met behulp van CHKDSK Utility en repareer beschadigde systeembestanden. En repareer uw Personal Storage Table (PST)-bestand met de Inbox-reparatietool met behulp van de ondersteuningspagina van Microsoft.

0 Shares:
You May Also Like