Heeft Sonos net een kleinere Sub gelekt?

sonos sub gen3

Is er een “mini” -versie van de Sonos Sub op de tap? Dat is wat veel Sonos-gebruikers zich afvragen nadat er een kleinere Sub is gelekt, mogelijk van Sonos zelf.

Bewijs van de vermeende “Sonos Mini” dook op op de Sonos-subreddit (via Android Police), waar een gebruiker beweerde dat ze de luidspreker op een ondersteuningspagina in de Sonos S2-app hadden genoemd.

Op een schermafbeelding van de ondersteuningspagina, die beschrijft hoe je een tweede Sub op je Sonos-systeem aansluit, staat in de tekst dat een “Sub Mini niet wordt ondersteund” voor die functionaliteit. Op de pagina staat ook dat de “Sub Mini een kleinere, cilindrische subwoofer is.” De screenshot biedt geen extra details of afbeeldingen van de onbevestigde spreker.

Voordat u zelf op zoek gaat naar de Sonos-ondersteuningspagina, hoeft u zich geen zorgen te maken – het lijkt erop dat het is gerukt.

Een medewerker van Sonos, die om commentaar werd gevraagd, zei: “We werken altijd aan manieren om een ​​nog betere luisterervaring voor klanten te creëren, maar we hebben niets te melden over onze toekomstige productroadmap.”

De Sonos Sub van de derde generatie, die hetzelfde omvangrijke, vierkante ontwerp heeft als zijn voorganger, werd afgelopen juni verzonden. De 36,3-pond Sub wordt geleverd met twee force-cancelling drivers, die elk een speciale Class D-driver krijgen, en hij beschikt over meer geheugen en een krachtigere CPU dan oudere Sub-modellen.

De Sonos Sub heeft een prijskaartje dat even hoog is als de luidspreker groot is: een coole $ 749, na een prijsstijging van $ 50 die Sonos in september oplegde vanwege pandemische beperkingen in de toeleveringsketen.

Bijna een jaar geleden heeft Sonos de mogelijkheid toegevoegd voor Sub-gebruikers om een ​​tweede Sub aan hun systemen toe te voegen met behulp van de Sonos-app. Hiervoor heb je een Sonos Arc, Beam, Playbar, Playbase of Amp nodig, en een van de twee Subs in het systeem moet een model van de derde generatie zijn.

Zonder verdere details over de vermeende Sonos Sub Mini of enige bevestiging van Sonos, kunnen we alleen maar speculeren over de exacte grootte, mogelijkheden en kosten van de kleinere Sub. Hoeveel kleiner zou het kunnen zijn, en nog belangrijker, hoeveel goedkoper? En wanneer komt het, als het al komt? Denk dat we moeten afwachten.

0 Shares:
You May Also Like