Heb je Spotify voor desktop? U kunt nummers downloaden voor offline afspelen

spotify desktop app

Spotify-gebruikers kunnen al lang nummers naar hun telefoons downloaden, handig om deuntjes aan te zwengelen zonder door mobiele datalimieten te blazen. Nu komt het bericht dat offline luisteren ook naar de Spotify-desktop-app komt.

Spotify heeft zojuist een grote vernieuwing aangekondigd van zijn web-app en desktopclient voor Windows- en Mac-gebruikers, en naast het herontwerp komt de mogelijkheid voor desktop-app-gebruikers om hun favoriete nummers te downloaden, net als op de mobiele Spotify-app.

Het enige dat u hoeft te doen, is op de nieuwe downloadknop te klikken, die u rechts van de veelbetekenende Spotify-knop “afspelen” vindt. Offline luisteren is perfect voor als je onderweg bent met je laptop aan je telefoon vastgemaakt, of als je bandbreedte probeert te besparen terwijl iedereen in Zoom-vergaderingen zit.

Net als bij de mobiele versie van Spotify, moet je een Spotify Premium-abonnement hebben om nummers, albums of afspeellijsten te downloaden om offline te luisteren. Spotify Premium kost $ 10 per maand voor individuen, of $ 15 per maand voor een gezinsabonnement (waarmee maximaal zes luisteraars in een huishouden kunnen worden geluisterd).

spotify desktop offline downloaden

Naast het toevoegen van de mogelijkheid om nummers te downloaden voor offline luisteren, zegt Spotify dat het “de ervaring van zijn desktop- en web-apps afstemt op de look en feel van Spotify op mobiel, compleet met een nieuw, “schoon” ontwerp en extra bedieningselementen.

Het zoekveld op desktop en internet bevindt zich nu bijvoorbeeld aan de linkerkant van het navigatiescherm, terwijl topartiesten en nummers zijn toegevoegd aan gebruikersprofielpagina’s.

Je kunt ook een radiosessie van een nummer of artiest starten door op de overloopknop (“…”) te klikken, en afspeellijsten aanpassen met je eigen beschrijvingen en geüploade kunst.

Ten slotte kunnen gebruikers van desktop-apps hun wachtrijen en recent afgespeelde rijen bewerken, terwijl een nieuw vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek van het scherm Uw bibliotheek meer sorteeropties voor uw muziek biedt.

Wil je rond de Spotify-desktopinterface zippen met sneltoetsen? Spotify zegt dat er nog meer zijn toegevoegd, en je kunt ze bekijken door op Control + ? op Windows of Command + ? op MacOS.

De opnieuw ontworpen desktop- en web-app van Spotify wordt nu uitgerold voor zowel gratis als Premium-gebruikers. De update heeft mijn eigen desktop nog niet bereikt, maar zou volgens Spotify de komende weken voor alle gebruikers beschikbaar moeten zijn.

0 Shares:
You May Also Like