Heb een robotstofzuiger voor je voor slechts $ 120

dser23t

Als je een lenteschoonmaakbeurt hebt, maakt de deal van vandaag je dagelijkse schoonmaaktaken gemakkelijker, zodat je je op die ramen kunt concentreren. Amazon verkoopt de Dser RoboGeek 23T-robotstofzuiger voor $ 120 als je de kortingsbon van $ 100 onder de prijs op de productpagina knipt. Dat is een belachelijk lage prijs voor een robovac, hoewel er geen indicatie is wanneer deze deal eindigt. Reken er niet op dat het afgelopen vrijdag lang zal duren.

We hebben dit model niet beoordeeld, maar we hebben in december 2019 wel gekeken naar de kleinere 20T-versie van Dser, waardoor het vier van de vijf sterren kreeg. “Dser’s RoboGeek 20T biedt basisfuncties, maar krachtige reiniging tegen een betaalbare prijs”, zeiden we.

De 23T heeft veel van dezelfde functies, waaronder de automatische zuigkrachtversterking wanneer hij op tapijt staat, het 58 decibel bedrijfsniveau, een producthoogte van 2,83 inch en een batterijduur van 100 minuten.

Het grote verschil tussen beide robotstofzuigers is dat de 23T een hogere zuigkracht biedt bij 2.200 Pa, vergeleken met 1.600 Pa bij de 20T. Beide kunnen ook worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening of smartphone-app.

Deze robotstofzuiger heeft geen mapping-mogelijkheden, maar heeft wel zogenaamde ‘cliff’-bescherming om ervoor te zorgen dat hij niet van de trap tuimelt. Het werkt ook met grensstroken en heeft een reinigingsmodus om rommel op te ruimen, zoals meel of gemorst voedsel.

Serieus: een robovac kopen voor slechts $ 120 is een absoluut koopje. Als u wilt beginnen met het automatiseren van uw vervelende huishoudelijke taken, mag u dit niet missen.

[Today’s deal: Dser RoboGeek 23T for $120 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like