HBO Max’s goedkopere, advertentie-ondersteunde tier nixes downloads, 4K HDR-streaming

hbomaxhome

Zoals beloofd, is het meer betaalbare maar advertentie-ondersteunde plan van HBO Max vandaag gelanceerd, en we hebben ook meer details geleerd over wat je zult missen in vergelijking met de advertentievrije versie.

We wisten al dat HBO Max ‘With Ads’, dat $ 10 per maand kost en alle tv-programma’s en de meeste films aanbiedt die beschikbaar zijn in het advertentievrije abonnement van $ 15 per maand, geen eerste-run Warner Bros. films voor 2021, inclusief en.

Maar een grafiek op de HBO Max-site onthult andere belangrijke functies die kijkers zullen missen als ze $ 5 per maand willen besparen op het “With Ads” -plan.

Een van die functies is 4K HDR-streaming, hoewel dat voorlopig een overwegend betwistbaar probleem is voor HBO Max-abonnees van $ 10 per maand.

De reden: tot nu toe heeft HBO Max alleen 4K- en Dolby Vision-enabled presentaties van Warner Bros.-films met “dag en datum” aangeboden, met twee uitzonderingen: (die onlangs terugkeerde naar HBO Max na première op de service en afgelopen kerst in de bioscoop) en Z.

Natuurlijk zal het gebrek aan 4K HDR-streaming voor With Ads-gebruikers erger worden zodra HBO Max eindelijk zijn 4K-collectie begint te vullen, bijvoorbeeld met in 4K HDR (hint, hint), of meer 4K-catalogusfilms. Maar voor nu zouden abonnees van HBO Max With Ads alleen de nieuwe versie missen.

Een andere beperking is dat HBO Max-kijkers van $ 10 per maand geen programma’s en films kunnen downloaden voor offline weergave. Dat betekent dat als je HBO Max-video’s wilt bekijken zonder internetverbinding, je moet overstappen naar het advertentievrije niveau van $ 15 per maand.

Met andere streamingdiensten kunnen gebruikers met hun advertentievrije abonnement 4K HDR-video’s bekijken, waaronder Paramount+.

Aan de andere kant is de beperking op videodownloads voor door advertenties ondersteunde abonnementen niet zo ongebruikelijk. Paramount+ en Peacock hebben in wezen hetzelfde beleid, en het is logisch als je erover nadenkt: gedownloade video’s zouden de advertenties niet bevatten.

Om de abonnementen zonder advertenties en met advertenties van HBO Max te bekijken, klik hierVerwijder niet-productlink.

0 Shares:
You May Also Like