HBO Max voegt een shuffle-knop toe voor tv-afleveringen

HBO Max shuffle button

Vind je het moeilijk om te kiezen welke aflevering van of je wilt streamen? Nu kun je het toeval laten beslissen, met HBO Max die een shuffle-knop uitrolt voor tv-programma’s.

Alleen beschikbaar voor die HBO-abonnees die streamen in een desktopbrowser, zoals Chrome of Safari, verschijnt de nieuwe shuffle-knop op de detailpagina van geselecteerde tv-programma’s op de streamingdienst.

Onder de shows die je kunt shufflen zijn en .

De nieuwe shuffle-knop van HBO Max komt minder dan een jaar nadat Netflix eindelijk zijn eigen “Play Something”-knop heeft gelanceerd, waarmee Netflix een film of show kan kiezen op basis van je kijkgewoonten.

Maar terwijl Netflix’s “Play Something” -functie willekeurig elke show of film kiest (of met hulp van het geroemde algoritme van Netflix), zal de HBO Max-shuffle-knop alleen afleveringen binnen een bepaalde serie in willekeurige volgorde afspelen om gebruikers “enige context te geven in de inhoud die ze zal worden getoond, ‘zei de streamer. (Overigens werkten eerdere incarnaties van de shuffle-knop van Netflix op dezelfde manier als de versie van HBO Max, waarbij alleen afleveringen van een bepaalde tv-serie werden geschud.)

Voorlopig verschijnt de HBO Max-shuffle-knop alleen voor desktopgebruikers. Op de vraag of de functie naar andere platforms zou komen, antwoordde een HBO Max-vertegenwoordiger: “We zullen het gebruik volgen en hopen het aanbod op tablets, mobiele apparaten en verbonden tv’s in de toekomst uit te breiden.”

Naast de eerder genoemde shows, omvatten andere HBO Max-series die een shuffle-knop krijgen en .

HBO Max haalde onlangs de krantenkoppen met het nieuws dat het uiteindelijk zal fuseren met Discovery+, na de bedrijfsfusie van moederbedrijven WarnerMedia en Discovery.

0 Shares:
You May Also Like