HBO Max verlaagt tijdelijk zijn advertentievrije abonnementsprijs met 50 procent

hbomaxhome

Het verlies van HBO Max is jouw winst, aangezien de streamer – gestoken door zijn recente vertrek uit Amazon Channels deze week – een half-off deal serveert op zijn advertentievrije abonnement, voor zowel nieuwe als terugkerende abonnees.

Vanaf nu kun je je aanmelden voor de advertentievrije laag van HBO Max voor $ 7,49 per maand Verwijder niet-productlink, of 50 procent korting op het gebruikelijke tarief van $ 14,99, en ja, die deal is van toepassing, zelfs als je je eerder hebt aangemeld met de streaming dienst. De aanbieding is geldig t/m 26 september.

De vangst is dat de deal niet eeuwig zal duren. Zodra u zich aanmeldt voor de halve kortingsactie, heeft u gedurende de eerste zes maanden van uw abonnement toegang tot HBO Max tegen het gereduceerde tarief. Daarna keert de prijs terug naar de standaard $ 14,99 per maand.

U kunt zich aanmelden voor de deal op HBOMax.comNiet-productlink verwijderen, evenals via platforms als Apple iTunes, Google, Roku, LG, Microsoft, Sony en Vizio.

De deal volgt op het vertrek van HBO Max uit Amazon Channels, waarbij Amazon degenen die zich hadden aangemeld voor HBO Max via zijn Prime Video-kanalenplatforms informeerde dat hun abonnementen vanaf deze week zouden worden opgezegd.

Dat betekende dat HBO Max in één klap zo’n 5 miljoen abonnees verloor, zoals The Hollywood Reporter opmerkt. Het is dus geen wonder dat HBO Max zich inspant om die oogbollen terug te lokken.

HBO Max verliet Amazon Channels als onderdeel van zijn overeenkomst met Amazon om de HBO Max-app naar Amazon’s Fire TV-apparaten te brengen. HBO Max-ouder WarnerMedia wil dat de HBO Max-app het “primaire toegangspunt” is voor inkomende abonnees in plaats van platforms van derden, zoals Amazon Channels, volgens The Hollywood Reporter. Maar een deel van de deal houdt in dat eerst al die aanmeldingen voor Amazon Channels worden geannuleerd, wat inhoudt dat HBO Max een flink deel van zijn abonnees verliest, althans tijdelijk.

Naast het advertentievrije niveau biedt HBO Max een goedkoper, door advertenties ondersteund abonnement voor $ 10 per maand.

De 50 procent kortingsdeal van HBO Max komt precies op tijd voor de komst van de nieuwste film van de 91-jarige (!) Clint Eastwood, die ‘day and date’ debuteert op HBO Max en in de bioscoop.

0 Shares:
You May Also Like