HBO Max komt eindelijk naar Roku-apparaten

hbomax roku logos

Roku-gebruikers hebben binnenkort geen tijdelijke oplossing meer nodig om HBO Max te bekijken. Roku heeft een overeenkomst aangekondigd met HBO waarmee Roku-gebruikers vanaf morgen, 17 december, HBO Max kunnen downloaden van de Roku-kanaalwinkel.

Roku en WarnerMedia hebben ruzie over HBO Max sinds de streamingdienst in mei werd gelanceerd, waarbij de twee partijen het oneens waren over verschillende problemen. Belangrijkste onder hen: of Roku verplicht zou zijn om HBO Max als een afzonderlijke app aan te bieden, of dat Roku-gebruikers Roku Pay zouden gebruiken om HBO Max-abonnementen te kopen. Het is niet duidelijk hoe die geschillen uiteindelijk zijn opgelost, aangezien beide partijen het niet eens zijn over de voorwaarden van de overeenkomst.

rokuhisense

Het nieuws over de schikking komt slechts een paar weken voor de COVID-vertraagde debuten op HBO Max. Het nieuwste Wonder Woman-epos zal zowel op HBO Max als in de bioscoop verschijnen op eerste kerstdag, en het markeert de eerste 4K-titel van HBO Max. Daarnaast zullen alle aankomende 2021-films van Warner Bros op HBO Max verschijnen op dezelfde dag dat ze in de bioscoop verschijnen.

Nu HBO Max naar Roku komt, is de streamingdienst eindelijk beschikbaar op alle grote streamingplatforms. Amazon’s Fire TV was een van de laatste holdouts, maar Amazon en WarnerMedia bereikten vorige maand hun eigen overeenkomst.

Voorafgaand aan de deal waren Roku-gebruikers in wezen high en droog als het ging om HBO Max, hoewel ze HBO Max-video’s via AirPlay naar hun apparaten konden casten.

Naast het filmaanbod, is HBO Max de streaming-thuisbasis van dergelijke HBO-shows als en, evenals van dergelijke gesyndiceerde shows als en.

0 Shares:
You May Also Like