HBO maakt een aantal van zijn iconische shows gratis om naar te kijken voor iedereen die thuis zit

HBO Silicon Valley

Terwijl sommige ISP’s gratis premiumdiensten aanbieden tijdens de coronaviruspandemie, onderneemt HBO zelf actie: het maakt verschillende van zijn iconische tv-programma’s en films gratis beschikbaar om te streamen. En je hoeft je niet eens te abonneren op streamingdiensten.

HBO zei donderdag dat het vanaf vrijdag 3 april gratis inhoud toevoegt aan zijn HBO GO- en HBO NOW-app en de komende dagen dezelfde inhoud aan andere platforms toevoegt. Je kunt de tv-series of films van HBO ook bekijken op de sites zelf, HBONOW.com of HBOGO.com. (HBO heeft niet gezegd welke van deze “deelnemende platforms van distributiepartners” de serie zal dragen, maar waarschijnlijk zijn de eigen apps van HBO de eerste plaats waar je moet kijken.)

Dit is de eerste keer dat HBO dit programmavolume beschikbaar maakt buiten de betaalmuur op HBO Now en HBO Go, aldus HBO.

De aangeboden inhoud is een mix van oude en nieuwe series, die de klassieke serie nabootst die HBO al biedt aan Amazon Prime-abonnees, maar ook een aantal nieuwe shows toevoegt. Het is een mix van drama en komedie, waaronder een van mijn persoonlijke favorieten: hier is de volledige lijst met HBO-shows die gratis beschikbaar worden gesteld.

Ballers (5 seizoenen) Barry (2 seizoenen) Silicon Valley (6 seizoenen) Six Feet Under (5 seizoenen) The Sopranos (7 seizoenen) Succession (2 seizoenen) True Blood (7 seizoenen Veep (7 seizoenen) The Wire (5 seizoenen)

Er zijn ook verschillende documentaireseries:

The Apollo De zaak tegen Adnan Syed Elvis Presley: The Searcher I Love You, Now Die: The Commonwealth v. Michelle Carter The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley Jane Fonda in vijf bedrijven McMillion$ Ware gerechtigheid: Bryan Stevensons strijd voor gelijkheid United Skates We Are the Dream: The Kids of the MLK Oakland Oratorical Fest

En als klap op de vuurpijl voegt HBO ook wat gratis films toe. De kwaliteit hiervan is niet zo indrukwekkend als de originele serie; maar hey, weet je, gratis? De lijst bevat een recente hit. Hier is de lijst met gratis films van HBO:

Arthur Arthur 2: Op de rotsen verblind door het licht De bruggen van Madison County Gek, dom, liefde Empire of the Sun Vergeet Parijs Happy Feet Two Is het niet romantisch? The Lego Movie 2: The Second Part Midnight Special My Dog Skip Nancy Drew en de verborgen trap Pan Pokémon-detective Pikachu Roodkapje Kleinvoetige ooievaars Sucker Punch Onbekend

Hoe lang blijven deze films beschikbaar? HBO heeft het niet gezegd. Maar het is een veilige gok om aan te nemen dat HBO, zolang je de opdracht hebt gekregen om thuis te blijven tijdens de coronaviruspandemie, de inhoud ervan gratis voor je beschikbaar zal blijven stellen.

0 Shares:
You May Also Like