Harmony biedt een volledige terugbetaling aan iedereen die ooit zijn Alexa-afstandsbediening van $ 250 heeft gekocht

harmony express kit

Toen het in 2019 werd gelanceerd, leek Logitech’s Harmony Express Alexa-afstandsbediening de toekomst: een eenvoudige, spraakgestuurde afstandsbediening die al je apparaten met gemak bedient. Amper een jaar later heeft Harmony aangekondigd dat het de hele zaak per 30 september stopzet.

Zoals opgemerkt door The Verge, heeft Logitech stilletjes zijn ondersteuningspagina voor de Harmony Express bijgewerkt met deze mededeling over het einde van de levensduur: “Op 30 september 2020 beëindigt Logitech de service en ondersteuning voor Harmony Express. De verbinding van de afstandsbediening met de Harmony- en Alexa-cloud wordt verbroken, waardoor alle functionaliteit wordt uitgeschakeld.” Het bedrijf merkt op dat alle Alexa-scènes die je hebt ingesteld, nog steeds werken met een ander Alexa-apparaat.

Hoewel dit zeker verschrikkelijk nieuws is voor iedereen die dol is op hun Express-afstandsbediening, is er ook goed nieuws. Harmony biedt klanten een vergoeding “in de vorm van een gratis Harmony Elite-afstandsbedieningsupgrade of een terugbetaling van de aankoopprijs voor huidige eigenaren die in het bezit zijn van hun Harmony Express.” Normaal gesproken zouden we spotten met dit soort aanbiedingen, maar dit is een hele goede. De Harmony Elite is te koop voor $ 350 en daalt zelden onder $ 230, dus voor beide opties krijg je in feite een volledige terugbetaling.

Gebruikers kunnen een link vinden om te upgraden of een terugbetaling aan te vragen in de Harmony Express-app op hun iPhone of Android-telefoon. Harmony zegt dat de Express moet worden aangesloten en dat er een aankoopbewijs nodig is. De restitutie- of upgradeaanbieding is alleen geldig tot en met 31 december.

0 Shares:
You May Also Like