Harman Kardon’s Onyx 4 high-end draagbare luidspreker kost $ 100 na een korting van $ 350

onyx4

Als je een draagbare Bluetooth-luidspreker nodig hebt met een beetje meer stijl die nog steeds goed geluid levert, hebben we de deal voor je gevonden. Harman Kardon verkoopt zijn Onyx Studio 4 Bluetooth-luidspreker voor slechts $ 100 Verwijder niet-productlink. Dat is $ 350 korting op de adviesprijs van $ 450, en ongeveer wat je zou uitgeven om een ​​JBL Flip (ook van Harman) of iets dergelijks te krijgen.

We hebben de Onyx Studio 4 niet getest, maar de audioapparatuur van Harman Kardon heeft een uitstekende reputatie. De Onyx 4 kan tegelijkertijd verbinding maken met maximaal twee slimme apparaten via Bluetooth 4.2, zodat mensen om de beurt de muziek kunnen selecteren.

De batterij ondersteunt tot 8 uur afspeeltijd en de speaker ondersteunt ook HD Connect+. Met deze functie kunnen meer dan 100 HK Connect+-luidsprekers tegelijkertijd samenwerken.

Ook heeft de Onyx 4 ingebouwde microfoons met ruis- en echo-onderdrukking en configureer je de speaker voor gebruik met Siri of Google Now via de HK Connect App op je telefoon.

De luidspreker heeft twee 75 mm woofters en twee 20 mm tweeters ingebouwd. Het is een solide ogende luidspreker met veel functies voor een fantastische korting. De Onyx 4 is verkrijgbaar tegen de verkoopprijs in wit, zwart of blauw.

[Today’s deal: Harman Kardon Onyx Studio 4 for $100 at Harmon Kardon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like