Hands on: Nanoleaf’s Lines Skins maken gebruik van de nieuwste slimme lampen van het bedrijf

Nanoleaf Lines Skins detail

Ik was fan van Nanoleaf Lines, de modulaire “lichtlijnen” van de makers van de Shapes and Elements lichtpanelen. De voetlange lijnen met achtergrondverlichting zorgen voor een hippe manier om je muren te verlichten, of dat doen ze tenminste als ze gloeien; uitgeschakeld, zien de slanke witte lijnen er beslist uit. Nu is er een accessoire ontworpen om de Nanoleaf Lines een beetje meer in het oog te laten springen, zelfs als ze niet hun ding doen.

De Nanoleaf Lines Skins, die tegelijk met de Lines werden aangekondigd, maar nu pas worden verzonden, zijn plastic hoezen die over zowel de lijnen als hun zeshoekige connectoren passen. Verkrijgbaar in matzwart of roze, de Lines Skins geven de Lines een vleugje kleur dat vooral opvalt – en welkom is – wanneer de Lines zijn uitgeschakeld.

Nanoleaf stuurde me een paar Skins-kits om de Lines-installatie in mijn kantoor uit te proberen. Ik ging voor een sfeer en koos voor de matroze optie.

Elk van de $ 20-kits wordt geleverd met 9 skins en 9 bijpassende connectordoppen, die de bestaande doppen vervangen die de zeshoekige Lines-connectoren bedekken. Dat is genoeg skins om alle lijnverlichting en connectoren in een 9-delige Lines “Smarter”-kit te bedekken, hoewel je jezelf tekort zult komen als je op zoek bent naar een driedelige uitbreidingsset.

Verreweg het gemakkelijkste deel van het installatieproces is het schuiven van de nauwsluitende Skins op de lichtlijnen zelf.

Nanoleaf Lines Skins passen

Ben Patterson/Gieterij

U moet enige druk uitoefenen om de skins volledig gelijk te laten passen met de volledige lengte van de lijnen, en het trekken aan de skins kan een uitdaging zijn, vooral om ervoor te zorgen dat u de connectorhubs die de lichtlijnen vasthouden niet losmaakt de muur.

Over de connectoren gesproken, je kunt – als je wilt – de originele witte connectordoppen vervangen door de blanco of roze doppen die in de Skins-kit zitten. Ik zeg “als je wilt”, omdat je strikt genomen de oude doppen niet hoeft te vervangen als je dat niet wilt; de Lines Skins gaan immers alleen over esthetiek, niet over functionaliteit. Dat gezegd hebbende, zal het algehele effect er beter uitzien als je de standaard doppen verwisselt met de Skins doppen.

Nanoleaf Lines Skins-connectordop

Ben Patterson/Gieterij

Je zult eerst elk van de originele witte doppen moeten verwijderen, wat een vrij sterke ruk vereist. Bij het verwijderen van een van de oude doppen brak ik per ongeluk een van de drie plastic pinnen af ​​die de dop op de connector houden – geen enorm verlies, aangezien ik niet van plan ben de witte dop te behouden, maar toch het vermelden waard.

Zodra alle originele witte doppen zijn verwijderd, klikt u de nieuwe doppen vast die bij de skins worden geleverd.

Er is één rimpel als het gaat om de connectordoppen, en het betreft de enkele Lines-connector die een drukknopcontroller heeft in plaats van een dop.

Nanoleaf Lines Skins-controller

Ben Patterson/Gieterij

Je hebt twee opties met de controller: je kunt hem laten zoals hij is, wat betekent dat er een enkel wit stuk zal zijn dat het nieuwe uiterlijk van je Lines ontsiert, of je kunt de controller verwijderen en vervangen door een Skins-dop. De laatste optie betekent dat je de Lines niet meer met de controller kunt bedienen, hoewel je hem nog steeds kunt bedienen met de Nanoleaf-app of spraakopdrachten. Ik heb ervoor gekozen om de controller te houden waar hij is, simpelweg omdat ik het leuk vind om de Lines aan en uit te kunnen zetten zonder mijn telefoon op te hoeven graven.

Alles bij elkaar genomen heb ik de Skins in ongeveer 10 minuten aan mijn Lines-installatie toegevoegd en ik moet zeggen dat ik blij ben met het resultaat.

Nanoleaf Lines Skins klaar

Ben Patterson/Gieterij

Hoe snazzy de Lines er ook uit zien als ze aan staan, ik dacht altijd dat de Lines een beetje een doorn in het oog waren als ze uitgeschakeld waren; nu zien ze er echter aanzienlijk stijlvoller uit. Al met al een behoorlijk fatsoenlijk rendement voor 20 dollar en 10 minuten van mijn tijd.

0 Shares:
You May Also Like