Hampton Products lanceert Peace Wi-Fi slimme verlichtingslijn via Best Buy

peace by hampton bulb pkg smart plug

Hampton Products heeft op de CES in januari een groot aantal nieuwe slimme apparaten voor thuisgebruik aangekondigd, en nu duikt het dieper de ruimte in met een nieuwe lijn slimme led-lampen voor binnen, slimme stekkers en een mobiele app om ze samen te binden. Alles maakt rechtstreeks verbinding met het wifi-netwerk van je huis, dus je hebt geen smart home hub nodig.

De lampen produceren naar keuze wit licht of 16 miljoen tinten RGB-licht, met hun witte kleurtemperaturen die kunnen worden aangepast van een warme 2700K tot een koele 5000K. Ze zullen verkrijgbaar zijn in twee vormfactoren: conventionele A19-lampen die 800 lumen helderheid produceren en voor een zeer redelijke $ 15 per stuk worden verkocht, en BR30-lampen die 760 lumen helderheid produceren voor inbouwverlichting die elk slechts $ 16,25 kosten. Maar er is een klein nadeel: het lijkt erop dat je de bollen alleen in vier pakketten kunt kopen voor respectievelijk $ 60 en $ 65.

vrede door hampton app rgb kleurcontrole

De slimme lampen worden vergezeld door een nieuwe Peace by Hampton slimme stekker van 15 ampère. Dit is een single-outlet apparaat dat een apparaat zoals een lamp aan en uit kan zetten. De slimme stekker heeft geen dimfunctie, maar het prijskaartje van $ 9,50 is een fractie van de nieuwe Wemo WiFi Smart Plug, die $ 24,99 kost. Ook hier kun je echter niet slechts één Peace by Hampton-smartplug kopen – ze zijn alleen verkrijgbaar in twee pakketten voor $ 18,99. Een ander voordeel van Wemo is dat het deel uitmaakt van een breder ecosysteem dat ook schakelaars en dimmers in de muur omvat.

Deze nieuwe slimme verlichtingsproducten zullen worden aangestuurd door de Peace by Hampton mobiele app, die beschikbaar zal zijn voor Android en iOS. Gebruikers kunnen de lampen en slimme stekkers programmeren om te werken op basis van het tijdstip van de dag, op zonsopgang/ondergang schema’s, of zelfs volgens de weersomstandigheden. Ze kunnen ook worden geactiveerd door geofencing, zodat de verlichting uitgaat als je het huis verlaat en weer aangaat als je terugkomt (mits je je smartphone meeneemt). Compatibiliteit met slimme luidsprekers wordt ook beloofd voor Amazon Alexa, Google Assistant en Apple’s Siri (evenals Apple Widget).

De Peace by Hampton-productlijn zal bij de lancering exclusief voor Best Buy zijn.

0 Shares:
You May Also Like