Had het tot hier toe met de HBO Max-app? Er is een nieuwe onderweg

hbomaxhome

Bevriest, crasht, glitchy ondertitels, hardnekkige snel vooruit- en terugspoelen: dat zijn slechts enkele van de problemen die streamers hebben gemeld met de HBO Max-app op verschillende platforms, en het geduld is op.

Nou, goed nieuws: er wordt gewerkt aan een geheel nieuwe versie van de HBO Max – een die belooft de vervelende afspeelbugs te verpletteren.

Vulture meldt dat HBO Max binnen de komende “vier of vijf” maanden vernieuwingen zal uitrollen voor al zijn verbonden tv-apps, te beginnen met Roku en PlayStation. Dat is geweldig nieuws voor Roku-gebruikers die, zoals Vulture opmerkt, de meeste HBO Max-problemen hebben aangepakt.

Ondertussen zullen Apple TV-gebruikers volgens Vulture waarschijnlijk pas tegen het einde van het jaar een nieuwe HBO Max-app te zien krijgen. Er is geen precies woord over wanneer Amazon Fire TV- of Google TV-streamers de nieuwe app zouden krijgen, hoewel ze vermoedelijk nog steeds binnen die periode van vier tot zes maanden zouden vallen.

Abonnees klagen al maanden over de HBO Max-app, en terecht. “Oeps! Er is iets misgegaan”-schermen komen vaak voor, evenals bugs bij het vooruitspoelen, terugspoelen of “schrobben” door een video. Doorgaan naar de volgende aflevering kan ook buggy zijn, terwijl sommige Roku-gebruikers hun toevlucht hebben genomen tot uitgebreide tijdelijke oplossingen, zodat ze alles zonder een crash konden bekijken.

Hoewel enkele van de problemen met de HBO Max-app ontstonden na de komst van de nieuwe, door advertenties ondersteunde laag van $ 10 per maand van de streamer, was het grootste probleem dat de app in wezen een “achteraf aangebrachte” versie was van de verouderende HBO Go en HBO Nu apps, zegt Vulture. Met HBO Max die veel meer inhoud biedt aan een grotere verscheidenheid aan regio’s dan HBO Go of HBO Now ooit hebben gedaan, was de hybride HBO Max-app gewoon niet geschikt om te snuiven.

Zodra de nieuwe HBO Max-app eindelijk arriveert, zal deze natuurlijk niet perfect zijn, en gebruikers kunnen waarschijnlijk nog een reeks problemen en bugfixes verwachten. Maar hopelijk kunnen HBO Max-abonnees binnenkort op “Afspelen” drukken en consequent beginnen met streamen. Dat is niet teveel gevraagd, toch?

0 Shares:
You May Also Like