Haal vandaag nog een luxe draadloze hoofdtelefoon op voor fantastische prijzen

bose qc 35 ii image 2a

Black Friday en Cyber ​​Monday zijn misschien voorbij, maar Amazon heeft vandaag verschillende deals voor koptelefoons waarvan we denken dat ze vooral de moeite van het bekijken waard zijn.

De eerste is Amazon’s verkoop op Powerbeats Pro draadloze hoofdtelefoons voor $ 200. Verwijder niet-productlink, een daling van $ 250. We hebben deze prijs al een paar keer eerder gezien, en het is helemaal niet het laagste Black Friday-daling ooit van $ 175. Toch is het een solide prijs voor draadloze hoofdtelefoons die “beter klinken en langer meegaan” dan de AirPods van Apple, zoals we in onze recensie zeiden. Je kunt de Powerbeats Pro in het rood ook nog goedkoper krijgen voor $ 150.

Amazon verkoopt ook de Bose QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking voor $ 199, in plaats van de gebruikelijke $ 300, en het laagste punt ooit. We hebben deze hoofdtelefoon in november beoordeeld en kregen 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice-prijs. Deze blikjes hebben actieve ruisonderdrukking en dubbele microfoons voor helderder geluid en stemopname.

Ten slotte kost de meer luxe Bose Noise Cancelling Headphones 700 $ 339, een daling van $ 379. We hebben deze ook beoordeeld en hebben ze vier van de vijf sterren gegeven. Ze zijn voorzien van actieve tweeweg-ruisonderdrukking, oorschelpen van traagschuim en aanraakbedieningen. “Bose verhoogt hier de lat voor ruisonderdrukking en verandert openbare ruimtes in privéruimtes voor stille communicatie in twee richtingen met vrienden, familie en je favoriete digitale assistent”, zeiden we.

Het is een mooie verkoopactie voor mensen die onderweg een nieuwe headset nodig hebben.

0 Shares:
You May Also Like