Haal vandaag nog een Eero 6 Wi-Fi mesh-systeem op met 35% korting

eero 6 mesh system

Mesh-netwerktechnologie en Wi-Fi 6 (ook bekend als 802.11ax) zijn een krachtige combinatie voor elk huis, maar het is vooral een geweldige oplossing voor grotere huizen met veel apparaten om te ondersteunen. Eero is een van de pioniers op deze markt en Amazon verkoopt een Eero 6-systeem met drie knooppunten (dat is één router en twee extenders) voor slechts $ 181 tijdens Prime Day – dat is een korting van 35 procent. Reageer snel: de deal eindigt vanavond om 23:59 uur Pacific als Prime Day ten einde loopt.

Eero zegt dat dit systeem een ​​huis van 5000 vierkante meter kan bedekken met wifi-snelheden tot 500 Mbps, terwijl problemen zoals dode hoeken en buffering worden geëlimineerd, zelfs met meerdere apparaten die 4K-video streamen (het systeem kan meer dan 75 draadloze clients ondersteunen ). Voor smart-home-fans functioneert de Eero 6 als een Zigbee smart home-hub, en aangezien Bluetooth LE en Thread-radio’s ook binnen zijn, kan de Eero ten volle profiteren van de nieuwe Matter smart home-standaard wanneer die later wordt uitgerold voor 2021.

Aangedreven door een 1,2GHz quad-core CPU en 512 MB RAM, is de router uitgerust met twee gigabit ethernetpoorten en wordt hij gevoed via een USB-C-verbinding. De extenders hebben alleen USB-C-aansluitingen en maken draadloos verbinding met de router.

[Today’s deal: Eero 6 Wi-Fi mesh system for $181 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like