Grijp vandaag nog een Ring Peephole Cam en een Echo Dot voor slechts $ 169

ring peephole bundle

Dit is het perfecte Ring-product voor appartementsbewoners die niet in hun muren kunnen boren: de Ring Peephole Cam en 3e generatie Echo Dot-bundel kost nu slechts $ 169 op AmazonVerwijder niet-productlink, vergeleken met een catalogusprijs van $ 249 en de laagste prijs we ooit hebben gezien voor het paar.

We hebben altijd van Ring-producten gehouden, en nu het bedrijf zijn privacy- en beveiligingsproblemen heeft aangepakt, voelen we ons beter dan ooit bij het aanbevelen van zijn producten. De Ring Peephole Cam doet precies wat de naam doet vermoeden: u kunt het bestaande kijkgaatje in uw huis vervangen en in plaats daarvan dit kijkgaatje voor de videodeurbel gebruiken. Als iemand de deursensor activeert of aanbelt, ontvang je een melding op je mobiele apparaten, dus zelfs als je niet thuis bent, kun je het reilen en zeilen rondom je veranda volgen. Het werkt ook als er wordt aangeklopt, dankzij de ingebouwde klopdetectie. En naast de videofeed kun je ook audio horen en het kijkgaatje als intercom gebruiken, zodat mensen weten of je de deur niet kunt bereiken.

In onze recensie gaven we de 3e generatie Echo Dot 4 sterren van de 5, waarbij we de slimme spraakbesturing, solide audio en aantrekkelijk ontwerp als redenen om te kopen opmerken. We hebben de Peephole Cam nog niet getest, maar deze bundel krijgt 4,2 sterren van de 5 op Amazon.

0 Shares:
You May Also Like