Grijp Roku-videostreamers met grote kortingen

roku streambar

Roku is al een tijdje een van de grootste namen in het snijden van kabels, en met een goede reden: de geweldige streaming-apparaten voegen gemak en connectiviteit toe aan elke tv-opstelling. Nu, in vroege Black Friday-verkopen, kun je kiezen uit een heleboel verschillende scherp geprijsde Roku-opties, zodat je al die streamingkracht goedkoop kunt krijgen. We benadrukken Amazon-links hieronder, maar je kunt veel van dezelfde deals vinden op de Roku-pagina’s bij Walmart, Best Buy en Roku zelf.

De Roku-première is $ 25, lager dan een catalogusprijs van $ 40, en nu een absoluut lage prijs. Deze streamingstick is een stuk eenvoudiger dan sommige andere in de Roku-reeks, maar wordt nog steeds geleverd met een meegeleverde premium HDMI-kabel, evenals de klassieke, eenvoudige afstandsbediening van Roku. We gaven het 2018-model 4 van de 5 sterren.

De Roku Streaming Stick + is vandaag $ 30, lager dan een catalogusprijs van $ 50, en past bij zijn laagste punt ooit. Deze streamingstick wordt geleverd met Roku’s geweldige stemafstandsbediening, zodat je door de inhoud kunt navigeren, het volume kunt aanpassen en meer met alleen je stem. We gaven het 4,5 sterren van de 5 en een Editors’ Choice award.

De Roku Streambar kost $ 100, korting op een catalogusprijs van $ 130. Deze handige combinatie van streamingapparaat en soundbar biedt Dolby Audio-geluid, evenals alle functies die u van Roku gewend bent, inclusief de gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en brede compatibiliteit. Als soundbar kan hij niet concurreren met duurdere modellen (vandaar onze 3,5-sterrenreview), maar voor $ 100 is dit een fantastische upgrade voor tv’s die geen snoerafsnijdende functies of verbeterde audio hebben.

De Roku Ultra is vandaag $ 70, lager dan een catalogusprijs van $ 99. Dit streamingapparaat wordt geleverd met een premium HDMI-kabel voor eenvoudige installatie, evenals een geweldige afstandsbediening, die je kunt opsporen als je hem kwijt bent met een “verloren afstandsbedieningszoeker”. U kunt ook privé luisteren met de ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting van de afstandsbediening en uw tv bedienen met alleen het geluid van uw stem. We gaven het 4 van de 5 sterren.

0 Shares:
You May Also Like