Grijp Prime Day-deals op Kindles, Fire-tablets, Echo’s en andere Alexa-apparaten

fire hd tablet

Prime Day is hier, en enkele van Amazon’s beste kortingen zijn op zijn eigen apparaten: Kindle-e-readers, Echo slimme luidsprekers en schermen en andere thuisproducten die werken met de Alexa spraakgestuurde digitale assistent. Op naar de besparing!

Kindle-e-readers en Fire-tablets

We raden de Paperwhite zeker aan als de beste allround e-reader voor de meeste mensen. De Oasis is erg licht en heeft een superieur scherm, maar wauw, die Paperwhite-deal is te mooi om te laten liggen. Ondertussen is het geen schande om de baseline Kindle te kopen. Het is ook geweldig, en klaart de klus.

Apple’s iPad zet de gouden standaard in tablets, vooral vanwege het app-ecosysteem. Maar slaap niet op Amazon’s Fire-lijn: dit zijn fantastische apparaten voor entertainment en onderwijs, en deze prijzen kunnen niet kloppen.

Echo slimme luidsprekers en schermen

Ten eerste heeft Amazon de prijzen verlaagd voor al zijn Echo’s, dus als je advies wilt over de hele line-up, bekijk dan deze Echo-kopersgids, evenals onze topkeuzes voor alle slimme luidsprekers en schermen. Dat gezegd hebbende, raden we je aan om nu de Echo Show 5 te pakken. Het is een slim scherm en het wint onze keuze voor de beste allround slimme luidspreker. Ondertussen zijn die 3e generatie Echo Dots ongelooflijk aantrekkelijk voor $ 19. Gooi ze gewoon door het hele huis!

Fire TV smart-tv’s van verschillende afmetingen

De 32-inch Toshiba 720p Fire TV-editieRemove non-product link beschikt over ingebouwde Fire TV-mogelijkheden, met een korting van 33 procent die het terugbrengt naar $120 van een $180 catalogusprijs.

De 43-inch geheel nieuwe Insignia smart 4K UHD Fire TV-editie Verwijder niet-productlink biedt een hogere videokwaliteit dan de Toshiba-opties, samen met ingebouwde Fire TV-functies en een korting van 33 procent die het naar $ 200 brengt van $ 300.

Top tech verkopen tijdens Prime Day

Wil je zelf rondsnuffelen om te zien wat er beschikbaar is? Al deze winkels hebben momenteel uitverkoop:

0 Shares:
You May Also Like