Grijp deze maand een door Amazon gemaakte Fire TV met een hoge korting

amazonfiretv

Ja, Amazon is net begonnen met het maken van zijn eigen Fire TV’s, en je kunt al wat pre-Black Friday-deals sluiten voor een van zijn 4-serie of step-up Omni-sets. Amazon heeft ook net de prijs verlaagd van zijn vorige generatie Fire TV Stick 4K, maar je kunt maar beter snel handelen; deze deals zijn geldig tot en met 29 november om 23:59 uur Pacific Time.

De goedkoopste deal van de partij is de Fire TV Stick voor $ 25. Verwijder niet-productlink, vanaf $ 50. Dit is niet de nieuwste versie van de Fire TV Stick, maar dit model ondersteunt wel 4K-resolutie en Dolby Vision en wordt geleverd met een Alexa-spraakafstandsbediening.

Vervolgens hebben we Amazon’s 4-Series 50-inch Fire TV met 4K en ingebouwde Fire-functionaliteit voor $ 330. Verwijder niet-productlink, lager dan de gebruikelijke $ 470, een besparing van $ 140. Het wordt geleverd met een Fire TV Alexa-afstandsbediening en heeft drie HDMI 2.0-ingangen voor al je speelgoed in de woonkamer, samen met een enkele HDMI 2.1 eARC-poort.

Als je iets intenser wilt, bekijk dan de 50-inch Amazon Fire TV Omni voor $ 360. Verwijder niet-productlink, vanaf $ 510, een besparing van $ 150. Deze versie ondersteunt handsfree spraakbediening dankzij de ingebouwde microfoons van de tv, terwijl je met een aanstaande Live View Picture-in-Picture-functie je beveiligingscamera-feeds kunt controleren terwijl je video’s bekijkt. Net als bij Amazon’s 4-Series-sets, hebben de Omni-serie tv’s drie HDMI 2.0-ingangen en één HDMI 2.1 eARC-connector.

Op zoek naar iets groters? De 55-inch Amazon Fire TV kost $ 380. Verwijder niet-productlink van $ 520, of probeer de 55-inch Amazon Fire TV Omni voor $ 410. Verwijder niet-productlink in plaats van $ 560. Deze twee tv’s hebben dezelfde functies als hun 50-inch tegenhangers, inclusief HDR10- en HLG-ondersteuning (Dolby Vision is gereserveerd voor de grotere 65- en 75-inch Omni-modellen).

0 Shares:
You May Also Like