Grijp de Bissell EV675 robovac voor $ 170, een bijna-all-time-low

bissellev675

Als je het zat bent om elke week dierenharen van je vloer te zuigen, is het vandaag de dag om een ​​robot in te huren om het voor je te doen. Amazon verkoopt de Bissell EV675-robotstofzuiger voor $ 170. Verwijder niet-productlink, goed voor $ 130 korting op de adviesprijs en binnen een paar dollar van zijn laagste punt ooit.

Bissell richt dit vacuüm voornamelijk op het reinigen van dierenharen, wat meestal de code is voor ‘instapmodel’. (Bissell zegt zelfs niet wat de zuigkracht van dit apparaat is.) Hoewel we dit model niet hebben beoordeeld, is Bissell een vertrouwde naam in stofzuigers en krijgt het 4 van de 5 sterren van meer dan 350 Amazon-recensenten, met als hoogtepunten dat hij erg stil en gemakkelijk te legen is. Veel mensen merkten echter op dat het een zeer kleine stofbak heeft.

De EV675 heeft dubbele randborstels en een roterende borstelrol, en Bissell beweert dat de batterij tot 100 minuten automatische reiniging ondersteunt. Je kunt de stofzuiger ook bedienen met een afstandsbediening, een reinigingsschema instellen en hij heeft ingebouwde ‘cliff’-detectie om te voorkomen dat hij van de trap valt. Het heeft ook een onopvallend ontwerp om onder meubels te komen, en de vuilbeker heeft een inhoud van 0,4 liter.

[Today’s deal: Bissell EV675 vacuum for $170 on AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like