Gratis upgraden naar Windows 10 in 2022

How to upgrade to Windows 10 for free

Microsoft’s gratis upgrade-aanbieding voor Windows 10 eindigde meer dan vier jaar geleden, maar wist je dat je nog steeds kunt? upgraden naar Windows 10 van Windows 7 of Windows 8.1 en een gratis digitale licentie claimen voor de nieuwste versie van Windows 10 zonder extra kosten? En als u nog steeds Windows 7 op uw computer gebruikt, is een upgrade naar Windows 10 belangrijker dan ooit, omdat de ondersteuning voor Windows 7 nu officieel is beëindigd. Als je een pc hebt waarop een “echte” kopie van Windows 7/8/8.1 draait, kun je als volgt gratis upgraden naar Windows 10.

Er zijn ook een paar verschillende manieren waarop u Windows 10 kunt krijgen. U kunt ofwel naar de Microsoft Store gaan en u kunt Windows 10 kopen, maar het kost u ongeveer 139 dollar. Of u kunt een betrouwbare en handige winkel bezoeken Mr Key Shop waar u uw 100% echte licentie kunt kopen en kunt kiezen uit verschillende Windows 10 Besturingssystemen, of software als Office 2019 en de beste Antivirus merken voor een zeer scherpe prijs. Elke bestelling wordt binnen een paar seconden via e-mail geleverd, met gratis Engelstalige technische ondersteuning en veilige betalingen. Je kunt 100% positieve feedback over deze winkel lezen op Trustpilot.

Belangrijk: Op het moment dat we dit artikel schrijven, is Windows 11 nog niet beschikbaar, maar we kunnen bevestigen dat de upgrade van Windows 10 naar Windows 11 gratis zal zijn. Daarom moet u een 100% legitieme en legitieme Windows 10-licentie hebben om te upgraden naar het nieuwe Windows 11-besturingssysteem.

Waarom zou u uw besturingssysteem upgraden?

De belangrijkste reden is eigenlijk veiligheid:. Microsoft Windows 7, het is een behoorlijk oud besturingssysteem en het bestaat al sinds 2009. Dus nu 11 jaar en net in januari 2020 kondigde Microsoft het einde van de levensduur van Windows 7 aan. Dat betekent dat Microsoft geen beveiligingsupdates of patches voor Windows 7. Dit betekent dat als u het nog steeds gebruikt, u kwetsbaar bent voor aanvallen van virussen en dat u daar waarschijnlijk niet mee te maken wilt hebben.

Welnu, Windows 8 en 8.1 worden nog steeds officieel ondersteund, maar ook dat is een oud besturingssysteem dat al sinds 2012 uit is en er is veel veranderd en verbeterd
sindsdien kun je dus zelfs met Windows 8 net zo goed upgraden naar Windows 10 en hier echt een voorsprong nemen.

Windows 10 Systeemvereiste

Voordat u begint, raden we u echter aan deze vereisten te controleren. Hier beveelt Microsoft officieel systeemvereisten aan voor het installeren van de nieuwste Windows 10 op uw computer.

CPU: min. 1GHz processorRAM: 1GB voor Windows 10 (32-bit) of 2GB voor Windows 10 (64-bit)Opslag: min. 32GBGPU: DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0-stuurprogramma Weergave: min. resolutie 800 x 600 Internetverbinding: sommige versies van Windows 10 vereisen een internetverbinding tijdens de installatiefase.

Als u aan alle voorwaarden voldoet, kunt u doorgaan met het upgraden van uw huidige Windows-installatie!

Upgrade gratis naar Windows 10

Laten we het nu hebben over het gratis upgraden naar Windows 10 en de benodigde stappen bekijken.

Voordat u verder gaat Zorg ervoor dat u een echt exemplaar van Windows 7 of hoger gebruikt. Controleer en installeer de nieuwste driverupdates, vooral voor de netwerkadapter, en maak opslagruimte vrij op de C-schijf. Zorg ervoor dat u een stabiele internetverbinding hebt om download Windows 10 update-bestanden van de Microsoft-server en koppel VPN los (indien geconfigureerd op uw computer) Verwijder tijdelijk beveiligingssoftware van derden en systeemhulpprogramma’s op laag niveau die de upgrade kunnen verstoren. Koppel alle onnodige externe apparaten los, met name USB-flashstations en externe harde schijven.

Zie ook: Windows 10 gratis downloaden

Upgrade Windows 7 naar Windows 10 met behulp van de tool voor het maken van media

Als u Windows 7, 8 of 8.1 gebruikt, kunt u de tool voor het maken van media gebruiken om rechtstreeks vanuit het besturingssysteem naar Windows 10 te upgraden.

Stap 01: Bezoek eerst de Windows 10-downloadpagina hier, dit is een officiële Microsoft-pagina waar u de tool voor het maken van media moet downloaden waarmee u gratis kunt upgraden.

Stap 02: Dubbelklik op het uitvoerbare bestand om de Media Creation Tool uit te voeren, klik op ja als UAC (gebruikersaccountbeheer) om toestemming vraagt.

Stap 03: Accepteer de algemene voorwaarden en kies vervolgens de optie Deze pc upgraden waarmee u uw bestanden en voorkeuren kunt behouden.

Stap 04: Klik op Volgende en volg de aanwijzingen om de upgrade naar Windows 10 te voltooien. Met die optie wordt de meest recente versie van Windows 10 geïnstalleerd.

Let op: tijdens het upgradeproces downloadt de tool Windows 10-bestanden van de Microsoft-server, en de tijd hangt af van uw internetsnelheid en hardwareconfiguratie. Dit proces kan enige tijd duren en de computer zal meerdere keren opnieuw opstarten.

Zodra het upgradeproces is voltooid, opent u Instellingen en kiest u “Update en beveiliging” en klikt u op “Activering”. Vanaf hier kunt u zien of de Windows 10-upgrade werkte. Als dit niet het geval is, drukt u op een knop “Activeren”.

Als u de licentie niet kunt verkrijgen, voert u uw productcode voor Windows 7 in en activeert u het besturingssysteem handmatig.

Waarom Windows 10 activeren op uw computer?

Allereerst heb je een echte licentie nodig om Windows 10 optimaal te gebruiken. Je krijgt toegang tot alle cruciale beveiligingsupdates, je hebt nooit meer last van waarschuwings- en zeurschermen over je installatie zonder licentie en je kunt genieten van alle Microsoft-services, zoals de geweldige Xbox Game Pass Ultimate.

Kun je nog steeds gratis upgraden naar Windows 10?

je kunt nog steeds upgraden naar Windows 10 van Windows 7 of Windows 8.1 en een gratis digitale licentie claimen voor de nieuwste Windows 10-versie zonder een cent uit te geven.

Welke versie van Windows 10 is de gratis upgrade?

Apparaten met Windows 8.1 en Windows 7 (de standaardeditie) ontvangen Windows 10 Home. En degenen onder u met Windows 8.1 Pro of Windows 8.1 Pro for Students ontvangen Windows 10 Pro.

Kan ik upgraden naar Windows 10 zonder productsleutel?

Ja Microsoft staat iedereen toe om Windows 10 gratis te downloaden en te installeren zonder productsleutel, maar er zijn enkele functiebeperkingen

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like