Govee Lyra vloerlamp review: voeg een beetje kleur toe aan elke hoek

govee floor lamp 1

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Uitgebreide, indrukwekkende selectie van kleur- en kleurtemperatuuroptiesUitgebreide appEen uniek gespreksonderwerp, als er niets anders is

nadelen

Afgezien van de kleuropties, zorgt dit hardware-ontwerp voor een beperkte esthetiek Veel kleine schroeven om mee te kampen

Ons oordeel

De Govee Lyra biedt tientallen slimme opties, zodat u de accentverlichting kunt afstemmen op uw kamer.

Slimme verlichting hoeft niet beperkt te blijven tot een lamp in een stopcontact of een strook leds. Deze nieuwe vloerlamp van Govee geeft elke ruimte wat extra, volledig afstembaar licht, of je nu eenvoudige verlichting of een vleugje levendige kleuren nodig hebt.

Wanneer uitgeschakeld, lijkt de lamp, die geen traditioneel hoofd- of kapontwerp heeft (waardoor het nutteloos is voor taakverlichting), niet veel meer dan een mopsteel die uit een rol papieren handdoeken steekt. Steek hem aan en de aantrekkingskracht wordt al snel duidelijk: een kant van die handgreep licht over de hele lengte op, waardoor een direct opvallend effect ontstaat.

De Lyra is volledig afstembaar, met zowel witte als gekleurde verlichtingsopties. Witte verlichting kan worden aangepast tussen 2200k en 6500k, en de volledige reeks van 16 miljoen kleuren is ook beschikbaar. Er kunnen meerdere kleuren tegelijk op de 4,75 meter lange balk verschijnen en er zijn tientallen effecten beschikbaar waarmee kleuren langzaam van tint veranderen, dramatisch pulseren of zelfs in de maat met muziek stuiteren. Veel van deze zijn hectisch en duidelijk afgestemd op feestjes, maar het is gemakkelijk genoeg om een ​​meer bezadigde look te ontwikkelen die past bij de inrichting van uw kamer, en de sfeer verbetert met accentverlichting in plaats van u af te leiden van wat u aan het doen bent.

govee vloerlamp gloeiend warm wit

Maar voordat je dat allemaal kunt doen, moet je het ding bouwen, wat niet bijzonder uitdagend is, maar wel wat aandacht voor detail vereist tijdens het verbinden van 14 kleine schroeven om de meerdere stukken in een langwerpige paal te monteren, en dan door de siliconen led-strip voorzichtig in de overeenkomstige groeven op de paal te plaatsen.

govee lyra-app 2

De totale bouwtijd is 5 tot 10 minuten; minder als je een elektrische schroevendraaier hebt. Een afstandsbediening (die magnetisch aan de paal van de Lyra wordt bevestigd) is beschikbaar voor snelle toegang, zoals aan/uit, dimmen of helderder maken van de lamp, activeren van een muziekmodus of fietsen door een handvol huidige kleur- of witlichtmodi.

Uiteraard geeft de Govee Home mobiele app je toegang tot talloze extra opties, en de app installeert en configureert snel, en verbindt de lamp in korte tijd met je wifi-netwerk (alleen 2,4 GHz). Het enorme scala aan opties hier is een beetje ontmoedigend, met 25 verschillende scènemodi, zes muziekmodi en de mogelijkheid om bijna al deze naar hartenlust aan te passen. (Je kunt je creaties zelfs naar de cloud uploaden zodat andere Govee-gebruikers ze kunnen downloaden.) Met een planningssysteem kun je dingen automatiseren, en in de modi ‘wakker worden’ en ‘slapen’ kun je Govee vertellen dat het zachtjes moet oplichten of langzaam moet dimmen, hoewel alleen op vraag, niet volgens een schema.

Ten slotte kan Govee Lyra worden verbonden met Alexa of Google Assistant als je dit via spraakopdrachten wilt doen. Het is niet goedkoop voor $ 140, maar het is ook niet obsceen duur.

De laatste vraag is echter hoe dit er allemaal uitziet. Mijn vrouw liep mijn kantoor binnen en zag de Lyra, zei toen meteen: “Dat ziet er belachelijk uit”, en vroeg zich af wat het nut was van een verlichte paal. Ik denk dat ze gewoon jaloers is en dat het een behoorlijk coole toevoeging is aan een verder donkere hoek. Jij belt.

0 Shares:
You May Also Like