Google’s voordelige Nest Thermostat is nu $ 30 korting

nest thermostat primary

Prime Day is misschien nog een jaar voorbij, maar de deals blijven doorgaan. Tegenwoordig kun je de temperatuurinstellingen van je huis voor een beetje minder automatiseren, waarbij Amazon de Google Nest Smart Thermostat voor $ 100 verkoopt, minder dan de gebruikelijke $ 130. De prijzen variëren op basis van de kleur (je kunt er uit vier kiezen), maar ze zijn allemaal in wezen honderd dollar, of ongeveer 23 procent korting. Als de deal bij Amazon afloopt, verkoopt Google’s Amerikaanse winkel ook de thermostaat voor deze prijs, evenals Walmart.

We hebben onlangs deze voordelige versie van de Nest-thermostaat beoordeeld, met vier van de vijf sterren. “De nieuwe Nest Thermostat is gemakkelijk aan te bevelen”, zeiden we, en noemden hem geweldig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Het is ook onze tweede plaats voor de beste budgetthermostaat in onze verzameling van de beste slimme thermostaten voor 2021.

Ook al kost de Nest Thermostat slechts ongeveer de helft van de prijs van de Nest Learning Thermostat, hij heeft nog steeds de primaire Nest-functies waarnaar de meeste mensen op zoek zijn, zoals stembediening en de mogelijkheid om het temperatuursysteem automatisch uit te schakelen wanneer er niemand thuis is. U kunt ook de functie Savings Finder in de Google Home-app gebruiken om de energiekosten nog verder te verlagen. Google zegt dat deze thermostaat werkt met ongeveer 85 procent van de 24-voltsystemen.

De Nest Thermostat heeft een paar nadelen, zoals het gebrek aan ondersteuning voor externe kamersensoren, en je moet $ 15 extra betalen als je een achterplaat wilt om gaten van je vorige thermostaat te bedekken. Toch is de Nest Thermostat voor $ 100 een uitstekende manier om aan de slag te gaan met een slimme thermostaat tegen een redelijke prijs.

[Today’s deal: Google Nest Thermostat for $100 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like