Google’s Nest Thermostat E is te koop voor slechts $ 139

nest thermostat e 2

Als je erover hebt nagedacht om de nieuwe budgetversie van de Nest Thermostat aan te schaffen, maar zou willen dat hij wat capabeler was, hebben we de deal voor je. Google verkoopt via eBay de Google Nest Thermostat E voor $ 139. Verwijder niet-productlink. Dat is minder dan de adviesprijs van $ 169 en slechts $ 10 meer dan het nieuwere budgetmodel.

De Nest Thermostat E was zelf het budgetmodel toen hij in 2017 uitkwam. We hebben hem dat jaar beoordeeld en hem 3,5 van de vijf sterren toegekend. Het lijkt erg op het origineel, alleen met plastic in plaats van roestvrij staal en glas.

Het heeft echter dezelfde slimme functies als het origineel, zoals het monitoren van je activiteit om de verwarming en koeling aan te passen aan je gedragspatronen. Het werkt met de meeste HVAC-systemen, maar niet zoveel als zijn duurdere neef.

De Nest E heeft ook een heel mooie geheel witte look die mooi opgaat in muren van dezelfde of vergelijkbare kleuren. Natuurlijk zou het ook opvallen als een mooi accent op muren met wat meer kleur. Hij werkt met de Nest smartphone app waarmee je de thermostaat op afstand bedient.

Voor meer dan $ 100 minder dan het vlaggenschipmodel, is de Nest Thermostat E een uitstekende, betaalbare keuze om wat slimme dingen toe te voegen aan je verwarmings- en koelsysteem in huis.

[Today’s deal: Nest Thermostat E for $139 at eBay.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like