Google’s Nest-camera’s voor 2021, Doorbell werken nu met Amazon Alexa-apparaten

Google Nest Doorbell and Cam

Door gebruik te maken van de meest recente API-update van Amazon, heeft Google zijn Google Nest Alexa-vaardigheid bijgewerkt, zodat nieuwere Google Nest-apparaten live video kunnen streamen naar Amazon Echo smart-displays en naar Amazon Fire-tablets en Fire TV-apparaten.

Google’s nieuwe Nest Cam van vorig jaar (buiten of binnen, batterij), Nest Cam (binnen, bedraad), Nest Cam met schijnwerper en Nest Doorbell (batterij) zullen Alexa ook activeren om aan te kondigen wanneer “een van deze Nest Cams of Nest Deurbellen detecteren een persoon bij je voordeur.” Met de update kunnen Nest-camera’s nu streamen naar Echo Show-apparaten. Het enige wat je hoeft te zeggen is “Alexa, show [your camera or doorbell name]” om de livestream op uw Amazon-apparaat te bekijken. De live feed wordt na vijf minuten automatisch afgesloten.

Eigenaren van Nest Doorbell-camera’s krijgen ook meldingen bij het indrukken van een knop en ze kunnen tweerichtingscommunicatie hebben met bezoekers via hun Alexa-apparaten.

Hoe te beginnen: zodra je Nest-apparaten zijn ingesteld in de Google Home-app, schakel je de Google Nest-vaardigheid in de Amazon Alexa-app in.

0 Shares:
You May Also Like