Google test een nieuwe Nest-thermostaatfunctie die je waarschuwt voor mogelijke HVAC-problemen

Nest Learning Thermostat third generation

Een nieuwe functie voor Nest Learning-thermostaten kan ze helpen als vroegtijdig waarschuwingssysteem voor dreigende verwarmings- of koelingsstoringen in je huis. Google heeft aangekondigd dat het een HVAC-waarschuwingsfunctie test en iedereen die een Nest-thermostaat bezit, kan deelnemen.

Google zegt dat de nieuwe Nest-functie je thermostaat in staat stelt om waarschuwingssignalen in de gaten te houden dat je HVAC-systemen aan het fritz zijn, bijvoorbeeld als het langer dan normaal duurt om je huis op te warmen. Na verloop van tijd zal je Nest-thermostaat beter worden in het detecteren van potentiële verwarmings- of koelingsproblemen, belooft Google.

Als je Nest-thermostaat denkt dat je een HVAC-probleem hebt, stuurt hij je een e-mailwaarschuwing waarin de symptomen worden beschreven, evenals een link naar een enquête waarin je kunt beschrijven wat er werkelijk is gebeurd en wat je eraan hebt gedaan.

Google zegt ook samen te werken met Handy, een online reparatieservice, om gebruikers te helpen bij het boeken van Nest-professionals die kunnen helpen bij het diagnosticeren en oplossen van verwarmings- of koelingsproblemen. Tijdens de eerste testperiode zouden Nest-gebruikers in meer dan 20 steden, waaronder Atlanta, Boston, Denver, Las Vegas en San Diego, links naar Handy ontvangen in hun HVAC-e-mailmeldingen.

Als je je wilt aanmelden voor de Nest HVAC-meldingen, moet je je aanmelden voor het maandelijkse Nest Home Report (een e-mail met informatie over je maandelijkse stroomverbruik en Nest-veiligheidsgebeurtenissen), wat je rechtstreeks vanuit de Nest-app kunt doen. Open de app, tik op Instellingen > Meldingen > Nest Home-rapporten schakel vervolgens de schuifregelaar in.

Als je alleen het Nest Home-rapport wilt of als je al bent aangemeld, kun je je afmelden voor de HVAC-meldingen door op een link te klikken in de eerste HVAC-e-mailmelding die je ontvangt.

0 Shares:
You May Also Like