Google onthult slimme Nest Audio-speaker van $ 99 met groter, beter geluid

nest image 2

Maak kennis met de opvolger van de Google Home, met Google eindelijk de wraps van zijn langverwachte (en goed gelekte) Nest Audio slimme luidspreker, compleet met een funky rechthoekige schaal en verbeterde audiokwaliteit.

De Google Nest AudioRemove niet-productlink zou op 5 oktober aankomen voor $ 99,99, dezelfde prijs als de stopgezette Google Home, en al maandenlang geruchten, gelekt en geplaagd, en zelfs Google circuleerde afbeeldingen van zijn nog aan te kondigen slimme luidspreker in juli.

De 6,89 inch hoge Nest Audio, die vandaag werd onthuld tijdens een virtueel hardware-evenement, is dezelfde luidspreker die we eerder deze zomer in die teaserbeelden zagen. Aangekomen in een rechthoekige, ronde vorm, compleet met een vertrouwde stoffen bekleding en uitgerust met vier veelbetekenende Google Assistant-LED’s, is de Nest Audio de eerste nieuwe Google-smartspeaker sinds de Google Nest Mini van vorig jaar, en hij wordt geleverd met nieuwe en verbeterde drivers die beloven betere geluidskwaliteit dan de oude Google Home.

Verkrijgbaar in vijf kleuren (salie, zand, lucht, krijt en lading) en aangedreven door een quad-core A54 1,8 GHz-processor, is de Nest Audio uitgerust met een 19 mm tweeter en een 75 mm mid-woofer, en volgens Google, de nieuwe luidspreker is 75 procent luider en biedt 50 procent meer bas dan de Google Home. Je kunt ook twee Nest Audio-speakers aan elkaar koppelen voor stereogeluid.

google nest audio

Net als bij de Nest Mini, kun je het afspelen en het volume op de Nest Audio regelen door op de bovenkant van de luidspreker te tikken, met een tik in het midden om het afspelen te pauzeren en te starten, terwijl tikken op de bovenhoeken het volume aanpassen.

Aan de achterkant van de luidspreker bevindt zich een tonvormige oplaadpoort, samen met een schakelaar die de microfoon dempt. Helaas (en vergelijkbaar met andere slimme luidsprekers van Google) is er geen 3,5 mm audio-aansluiting voor een externe luidspreker (hoewel de Nest Audio er waarschijnlijk geen nodig heeft), vergelijkbaar met andere slimme luidsprekers van Google. Amazon Echo-luidsprekers zijn uitgerust met een 3,5 mm audio-aansluiting.

Net als bij andere slimme Google-speakers, wordt de Nest Audio geleverd met Google Assistant aan boord, wat betekent dat je het afspelen van muziek kunt regelen met spraakopdrachten. Je kunt Google ook vragen om je planning te vertellen, het weer te bekijken, smarthome-apparaten te bedienen en meer.

We verwachten binnenkort een Google Nest Audio-testeenheid, dus houd ons in de gaten voor onze volledige beoordeling.

0 Shares:
You May Also Like